Girto vairuotojo kelionė autostrada baigėsi prie stulpo

  • Teksto dydis:

Praėjusią savaitę, gegužės 15-21 dienomis, Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai ne tik siekė užtikrinti eismo saugumą vykusių renginių metu, bet ir tikrino, kaip vairuotojai laikosi Kelių eismo taisyklių.

Pareigūnai nurodytu laikotarpiu išaiškino penkis neblaivius vairuotojus. Keturiems iš jų nustatytas lengvas girtumo laipsnis, vienam – vidutinis. Be to, nustatyti trys neblaivūs dviratininkai.

Gegužės 19 d. apie 18.30 val. gautas pranešimas, kad Kaune, kelyje Vilnius-Kaunas-Klaipėda, ties Giraite, įvykusi avarija. Atvykę pareigūnai rado 67-erių metų vairuotojo automobilį „VW Passat“, kuris buvo atsitrenkęs į stulpą ir nuvažiavęs nuo kelio. Vairuotojui nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 2,24 prom. 

Praėjusią savaitę pareigūnai užfiksavo du pėsčiųjų eismo dalyvių padarytus Kelių eismo taisyklių pažeidimus.

Taip pat nustatyti penki pavojingo ir chuliganiško vairavimo atvejai. Pareigūnai pastebi, kad dažniausias vairuotojų pažeidimas – lenkimas, kertant ištisinę kelio ženklinimo liniją. 

Kauno apskrityje šiais metais jau žuvo 12 eismo dalyvių (pernai iki gegužės pabaigos žuvo 10), dar 312 buvo sužaloti (pernai – 260).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Jau yra peticija PALAIKOME ALKOHOLIOI KONTROLĖS ĮSTATYMO PATAISAS. Pasirašykime patys ir persiųskime draugams.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių