Kaune į avariją pateko Seimo nario P. Gražulio dukra

  • Teksto dydis:

Pirmadienį po pietų Aleksote įvyko dviejų automobilių susidūrimas. Liudininkų teigimu, jo metu buvo apgadinti dar mažiausiai penki kelkraštyje stovėję automobiliai, o viena iš susidūrimo dalyvių – Seimo nario Petro Gražulio dukra.

Apie 13 val. Europos prospekte - ties Stiklo fabriku susidūrė moters vairuojamas BMW X1 ir "VW Tiguan", prie kurio vairo sėdėjo vyras. 

Su portalu susisiekę skaitytojai pranešė, kad BMW X1  vairavo Seimo nario P. Gražulio dukra Marija Gražulytė-Šalaševičienė. 

Liudininkų teigimu, smūgio būta stipraus. 

Tačiau portalo žiniomis, į įvykio vietą iškviestų greitosios pagalbos medikų prireikė tik BMW vairuotojai bei jos pusės metų sūneliui. Jie išvežti į Klinikas. 

Pasak greitosios pagalbos medikų, pirminiais duomenimis, nei motina, nei jos sūnelis, kaip ir priklauso, buvęs prisegtas vaikiškoje kėdutėje, per ne lyg nenukentėjo. Tačiau, kadangi motina labai pergyveno dėl galimo sūnelio sužalojimo, nuspręsta nuvežti jį į Klinikas detalesnei apžiūrai. 

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė patikslino, kad 24-erių metų BMW vairuotoja kliudė 68-erių metų vyro vairuojamą "VW Tiguan". O po susidūrimo BMW dar kliudė ir penkis stovinčius automobilius.

Pirminiais duomenimis, abu vairuotojai blaivūs.

Buvo atimta teisė vairuoti

„Kauno diena“ primena, jog praėjusių metų rugsėjo mėnesį Seimo nario dukrai buvo surašytas administracinio nusižengimo protokolas už tai, kad ji kirto horizontaliojo žymėjimo siaurą ištisinę liniją, išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir aplenkė priekyje važiuojančius automobilius. Dėl to moteris buvo netekusi teisės transporto priemonės vairuoti vieną mėnesį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rasa

Rasa portretas
Taip auto įvykių gali pasitaikyti visiems, kas vairuoja nuo to niekas neapdraustas, tuo labiau, kai nemaža dalis vairuojančiųjų kelyje jaučiasi "ereliais", drausmina tik vaizdo kameros. Nors ir nedera, kaip sakoma, pinigus skaičiuoti svetimoje piniginėje, bet visgi iš kur jauna moteris taip greit susitaupė tokiam automobiliui, tai gal ir nesaugoma, kaip lengvai gauni, tai ir važiuoji kaip nori, o ne, kaip privalai. Gaila vaikelio, žinoma, bet tuo atveju esi atsakingas net tik už save. Žinote, kaip bebūtų ciniška, bet aš pritariu komentatoriams, negalima žeminti kitų, čia taikau Petrui Gražuliui "didžiajam krikščioniui", nes lazda turi du galus ir už šunybes atgal gaunama skaudžiai.

Lietuviais

Lietuviais portretas
esame męs gime....tai jau tikrai...kuo labjau ant kito dergsi -tuo "kiečiau " atrodysi ir tai įgimta ir nepagydoma :( Jokios pagarbos kitam žmogui,skubama pasityčioti,pasmerkti,nuteisti.Nesusimastoma,kad ryt tai gali nutikti pačiam ar tavo artimam, o kaip tuomet? raštininkai irgi taip pat rašytumėt? O KET - XIII. Važiavimo pradžia ir manevravimas (99-116 p.) randu: 101. Prieš pradėdamas važiuoti, prieš persirikiuodamas ir kitaip keisdamas važiavimo kryptį, vairuotojas privalo įsitikinti, kad tai daryti saugu, ir duoti kelią (nekliudyti) kitiems eismo dalyviams. 114. Važiuodamas atbulas, vairuotojas privalo duoti kelią kitiems eismo dalyviams. Ne,nemanykit,aš neteisinu čia nei vieno,tik pasigendu bent kiek užuojautos visiems nukentėjusiems ir bent truputėlio tolerancijos.Ir pabaigai,daug metų beveik nevairuoju LT,o grįžęs pastebėjau,kad tarp vairavimo kultūros Lietuvoje ir šių kometatorių galima drąsiai padėti lygybės ženklą.

stiprybes

stiprybes  portretas
Is komentaru turinio aiskiai matosi kiek pas zmogeli protingu smegenu galvoje.Moteriskei linkiu stiprybes ir nieko cia tokio visiems taip gali atsitikti.o tie kurie raso pasityciojancius straipsnelius dievo rykste anksciau ar veliau kirs ir jiems
VISI KOMENTARAI 32

Galerijos

Daugiau straipsnių