Be sąžinės: ilgapirščiai darbuojasi ir tragedijų vietose

Kauno greitosios pagalbos medikams tenka ne tik grumtis dėl sunkiai sužalotų žmonių gyvybių, bet ir dėl jų turto, į kurį, pasinaudoję nelaime, kėsinasi jokių sąžinės skrupulų neturintys ilgapirščiai. Jie bandė apvogti ir sunkiai per avariją sužalotą ir dėl patirtų traumų neišgyvenusią Kauno advokatę V.L., kuri specializavosi civilinėse bylose. Jos vyras – buvęs prokuroras.

Beveik septintą dešimtį įpusėjusi V.L. sekmadienio popietę pateko po automobilio ratais ne per toliausiai savo namų – šviesoforo reguliuojamoje P.Lukšio gatvės ir Savanorių prospekto sankryžoje.

Remiantis šoko ištiktų liudininkų, kurių akyse visa tai įvyko, parodymais, kažkur labai skubėjusi nelaimėlė išbėgo į važiuojamąją kelio dalį jau užsidegus raudonam šviesoforo signalui pėstiesiems. V.L. partrenkusio „Audi A6“ vairuotojas jau buvo įsibėgėjęs, nes jam buvo užsidegusi žalia šviesoforo šviesa, ir nespėjo sustoti. Nustatyta, kad automobilį vairavęs 23-ejų metų vyras buvo blaivus.

Dėl patirtos sunkios traumos netrukus V.L. paniro į gilią komą, o tuo bandė pasinaudoti nežinomas vyras. Greitosios medikams bandant gelbėti nelaimėlę, jis bandė nugvelbti merdėjančios moters rankinę.

Medikams tai pastebėjus, ilgapirštis nesutriko ir ėmė tikinti, kad nuneš ją nelaimėlės artimiesiems. Greitosios medicinos pagalbos slaugos specialistei teko plėšte išplėšti sužalotos moters rankinę iš jo nagų. Vėliau paaiškėjo, kad joje buvo ne tik banko kortelė, pasas, advokato pažymėjimas, raktų ryšulys, bet ir per 100 eurų.

V.L. mirė šįryt Kauno klinikų reanimacijoje. Pirminiais duomenimis, taip ir neatgavusi sąmonės.

Prieš porą mėnesių ilgapirščiams, ieškantiems grobio net tragedijų vietose, pasisekė labiau. Tada pėsčiųjų perėjoje prie Pramonės prospekte esančios „Maximos“ buvo partrenkta kita moteris. Atvykus greitosios medikams, kažkas iš įvykio vietoje besibūriuojančių žmonių atnešė ir padėjo prie nelaimėlės kojų į šalį nusviestą jos rankinę. Ši buvo nuvežta į gydymo įstaigą kartu su sąmonę praradusia paciente. Vėliau, moteriai atsigavus, paaiškėjo, kad kažkas pasinaudojo nelaime – po automobilio ratais patekusi nukentėjusioji pasigedo rankinėje turėtų pinigų.


Šiame straipsnyje: vagysavarijanelaimė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
tvariai jabani o ne zmones !!

Nomeda

Nomeda portretas
Užuojauta velionės artimiesiems. O iškelta problema tikrai skaudi ir gaila, kad tik tiek ir tik tokie komentarai. Ir dar kartą nuoširdus ačiū mūsų bitutėms - greitosios medicinos pagalbos medikams.

o

o portretas
iš kur komentatorius žino, kad vagis buvo lietuvis? galėjo būt ir bet kurios kitos tautos atstovas, taip kad nereik čia peizėt visokių nesamonių. nežinai tai ir tylėk
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių