Incidentas pėsčiųjų perėjoje: nukentėjo ne jo dalyviai, o niekuo dėta senolė

  • Teksto dydis:

Į pėsčiųjų perėją išbėgęs jaunuolis susidūrė su troleibusu, tačiau labiau nukentėjo pastaruoju važiavusi senolė. Toks eismo įvykis, dėl kurio Kauno kelių policija dar sprendžia, ar pradėti ikiteisminį tyrimą, trečiadienio vidurdienį užregistruotas V.Krėvės prospekte – ties parduotuve „IKI-Pasimatymas“.

Visa tai įvyko šviesoforo nereguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje.

Įvykio aplinkybes tikslinančių pareigūnų duomenimis, troleibuso kliudytas 19-metis nesikreipė į medikus pagalbos nei įvykio vietoje, nei iki ketvirtadienio ryto.

Tačiau tokios pagalbos prireikė jaunuolį kliudžiusio troleibuso 75-erių metų keleivei. Pastaroji, troleibuso 51-erių metų vairuotojui staigiai stabdant, nukrito ir susižalojo.

Į įvykio vietą iškviesti greitosios medikai pristatė nelaimėlę į Kauno klinikų priėmimo skyrių. Gavus informaciją apie moters patirtus sužalojimus, ir paaiškės, ar pradėti dėl šio eismo įvykio ikiteisminį tyrimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

sunkiai paeinanti.

sunkiai paeinanti. portretas
Zinoma,siuo atveju vairuotojas turejo staiga stabdyti. Labai daznai Vairuotojai [ne visi,bet gal 1/3 labai neatidziai vairuoja,nerodo tinkamo demesio seniems ir su judejimo negalia vargstantiems keleiviams. Sustoja toli nuo saligatvio borteliu tai ir i zemagrindi sunku ilipti. Atrodo kad vairuotojai ziuri savo,o ne keleiviu patogumo. Net mikriukuose netvarka. Ten yra pazymeta vieta asmenims su lazdelemis,bet atsiseda bet kas. Tas nurodymas turetu buti auksciau,dazniausiai jo nepastebi. Kodel jo neiskelti taip kad butu matomas ? Senoliai yra uzribyje. Kad ir slauzys kaulus,bet jokio draudimo po 80 metu nera. Skaudu.

TO TO SAULIUS

TO TO SAULIUS portretas
ACHA

Nuomone

Nuomone portretas
Vairuotojas turi galimybe pristabdyt,o nelèkt.nes troleibusistai aplamai apšakaleja
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių