Įtariamasis parduotuvės apiplėšimu sulaikytas sekant karštais pėdsakais

  • Teksto dydis:

Penktadienio ryte apiplėšta Aukštuosiuose Šančiuose, Prancūzų gatvėje, įsikūrusi maisto prekių parduotuvė „Aibė“.

Peiliu, kuris, neatmetama, kad buvo savadarbis, ginkluotas plėšikas nutaikė momentą, kai nebuvo pirkėjų. Jis pasirodė apie 10 val., apsimūturiavęs veidą šaliku ir slėpdamasis po gobtuvu. Vienai prekybos salėje buvusiai pardavėjai buvo pagrasinta peilio ašmenimis ir liepta atidaryti kasos stalčių. Po kelių akimirkų įsibrovėlis paliko nusikaltimo vietą, nešinas gniužulu popierinių eurų. Pirminiais duomenimis, jo grobis – apie 200 eurų.

Anot parduotuvės darbuotojų, jos aprūpintos apsaugos priemonėmis, tačiau šį kartą nebuvo galimybės jomis pasinaudoti, nes plėšiko įkaite tapusi kolegė netikėtai buvo nuo šių priemonių atkirsta.

Pranešus apie įvykį Kauno policijai, du jos ekipažai buvo prie parduotuvės jau po kelių minučių. Netrukus, remiantis plėšiko apibūdinimu, Verkių gatvėje buvo sulaikytas ir galimas įtariamasis. Šis asmuo – gerai žinomas policijai. Yra ne kartą teistas ir vos prieš kelias savaites paleistas į laisvę.

Nepaisant ryto įvykių, Aukštųjų Šančių „Aibė“ penktadienį lyg niekur nieko dirbo toliau.

„Tai – pirmas atvejis per mūsų parduotuvės gyvavimo istoriją, o ši siekia jau ne vienerius metus. Tačiau jis labai mūsų neišgąsdino“, - tikino gana džiugiu balsu telefonu su portalu kauno.diena.lt bendravusi akistatą su plėšiku patyrusios pardavėjos kolegė.  

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunietis

Kaunietis portretas
Didelis Ačiū pareigūnams!!!Šaunuoliai!!!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių