Įtariamus „Mercedes-Benz“ vagis sulaikė akimirksniu, gresia iki 10 metų kalėjimo

  • Teksto dydis:

Kauno pareigūnai gavo Vokietijoje gyvenančio Lietuvos piliečio pranešimą, kad jis buvo apvogtas ir šiuo metu iš jo Lietuvoje reikalaujama 10 000 eurų išpirkos, jei norima atgauti turėtą automobilį.

Iš Vokietijoje gyvenančio vyro buvo pavogta didelė suma grynųjų pinigų, juvelyriniai dirbiniai ir 2016 m. gamybos automobilis „Mercedes-Benz GL450“, kurio vertė 30 000 eurų. Vyras nurodė, kad už pagrobto automobilio sugrąžinimą nežinomas asmuo reikalauja 10 000 eurų išpirkos. Dėl to  turto prievartavimo pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Vasario 1 d. Kauno kriminalistai sulaikė du – 23-ejų ir 24-erių metų – įtariamuosius. Operatyviai atliekant ikiteisminio tyrimo veiksmus, buvo nustatyta ir pagrobto automobilio „Mercedes-Benz GL450“ buvimo vieta. Tą pačią dieną automobilis buvo rastas Vokietijoje, Bonos mieste. Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai toliau atlieka šį ikiteisminį tyrimą. Pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 181 str., įtariamiesiems gresia laisvės atėmimas nuo trejų iki dešimties metų.

Tyrimą kontroliuoja Kauno apygardos Kauno apylinkės prokuratūros Šeštojo skyriaus prokurorai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

oi oi oi ...tik jau netrieskit teisesmaukiniai mafukai

oi  oi oi  ...tik  jau  netrieskit  teisesmaukiniai mafukai portretas
neva gresia iki 10 metu kalejimo , tuoj variugos duos kysy is tu vogtu grynuju pinigu ir juvelyriniu dirbiniu .....ir rytoj laisvi kaip pauksciai, jau eis vogt kita masina....

tai wagiukams

tai wagiukams portretas
neuzteko pavogtu pinigu ,ir juvelyriniu dirbiniu ,''zadnost pogubila''

pele

pele portretas
pastebiu profesnaliau pradejo dirbti policija.sekmes jems saunuoliai
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių