Kelių chuliganas su „Audi" rėžėsi į autobusą

  • Teksto dydis:

Trečiadienio vakarą Kaune įvyko avarija, per kurią sužalotas jaunas vairuotojas ir kartu važiavusi mergina.

Nelaimingas atsitikimas įvyko apie 21 val. 40 min. Nuo Šiaurės prospekto link Jonavos gatvės leidosi automobilis „Audi A3". 20-metis vairuotojas D. S. nesuvaldė automobilio ir trenkėsi į priešinga eismo juosta važiavusį autobusą „Solaris“, kurį vairavo 1959 m. gimęs vyras.

Per avariją sužalotas jaunas „Audi A3" vairuotojas. Jam diagnozuotas atviras kojos lūžis. Kartu važiavusi 18-metė mergina taip pat patyrė sužalojimų. Nukentėjo ir 22-ejų metų autobuso keleivė. Visi sužaloti asmenys buvo nuvežti į ligoninę, vėliau išleisti gydytis ambulatoriškai.

„Audi A3" vairavęs vaikinas automobilį buvo pasiskolinęs iš draugo. Pirminiais duomenimis, abu vairuotojai buvo blaivūs.

„Tikriausiai jaunas vairuotojas pervertino savo galimybes. Šiandien lijo, kelias slidus, todėl automobilį vairuoti buvo sudėtingiau", - portalui kaunodiena.lt sakė įvykio vietoje buvęs policijos pareigūnas.

Nustatyta, kad 2013 m. „Audi A3“ vairuotojui už chuliganišką vairavimą buvo atimta teisė vairuoti transporto priemones 18 mėnesių. Teisę vairuoti transporto priemones D. S. susigrąžino vos prieš dvi savaites. Dėl šio eismo įvykio pradėta administracinio teisės pažeidimo byla.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gags

Gags portretas
eilinis "ŠUMACHERIS".

pasigedau

pasigedau portretas
Reklamuotos akcijos , per kurią turėjo būti baudžiami visi už greičio viršijimą. Važiuoja jaunimėlis Kaune su vėjeliu, matyt priprato laukais važinėti per atostogas.

As

As portretas
Pirma paziurekit i save, paskui kalbekit apie visus likusius zmones..medikus ir pan... kaip zmonem apsivercia liezuvis sitaip kalbet..
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių