Jaunų vyrų bandymas apvogti Lietuvos pašto automobilį nepavyko

  • Teksto dydis:

Ankstyvą trečiadienio rytą Kauno policijos pareigūnai operatyviai sulaikė du asmenis, galimai ketinusius įvykdyti pinigų vagystę iš Lietuvos paštui priklausančio automobilio. Įtariama, kad tie patys asmenys galėjo įvykdyti apie 15 tūkst. eurų vagystę ir spalio mėnesį.

Itin kruopščiai atlikto tyrimo metu lapkričio 28 d., apie 7.30 val., Kauno rajone esančiame Piliuonos kaime pareigūnai sulaikė du 21 ir 22 m. Kauno rajono gyventojus. Asmenims bandant įvykdyti vagystę iš automobilio „Volkswagen“, operatyvių ir profesionalių pareigūnų veiksmų dėka jauniems vyrams nepavyko pasisavinti svetimo turto. Taip pat vyrams nepavyko pasprukti iš įvykio vietos, nors ir bandė šalintis automobiliu, su kuriuo galimai ir atvyko. Prie sėkmingo įtariamųjų sulaikymo itin prisidėjo glaudus pareigūnų ir Lietuvos pašto atstovų bendradarbiavimas.

Ikiteisminis tyrimas buvo pradėtas dar šių metų spalio 17 d., kuomet ryte, apie 7.15 val., Kauno rajone, Piliuonos kaime, išdaužus Lietuvos paštui priklausančio automobilio „VW Crafter“ durų stiklą, buvo pavogta metalinė dėžė-seifas su grynaisiais pinigais. Tuomet padaryta žala siekė apie 15 tūkst. eurų.

Įtariamiesiems už didelės vertės turto vagystę gresia laisvės atėmimas iki aštuonerių metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Benas

Benas portretas
Aišku, kad vietiniai durniukai. Ir dar labai godūs. Paėjo praeitą kartą, galvojo - pavyks ir vėl... Nepaėjo...

kelnės "treninginės" viskas pasakyta

kelnės "treninginės" viskas pasakyta portretas
kelnės "treninginės" viskas pasakyta iš treninginių šeimos išsigimėliai SODINT 18 metų kad iš kalėjimo išeitų be kojų ir viena ranka
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių