Jonavoje per parą trylika automobilių apvogę jaunuoliai – pareigūnų rankose

  • Teksto dydis:

Trečiadienį į pareigūnų rankas pateko vagystėmis įtariami jaunuoliai.

Kaip pranešama, Jonavos rajono pareigūnai vasario 13 d. sulaikė du jaunuolius, 22-ejų ir 18-likos metų, kurie įtariami Jonavos mieste įvykdė 13 vagysčių iš automobilių. Įtariama, kad jie taip pat apgadino dar du automobilius, tačiau iš jų nieko nepavogė.

Vasario 13 d. laikotarpiu nuo 4 val. iki 15 val. pareigūnai sulaukė apie 15 pranešimų apie įvairiose miesto gatvėse apvogtas bei apgadintas transporto priemones. Apvogtos įvairių markių, „Audi“, „Opel“, „Volkswagen“ bei „BMW“ markės automobiliai, iš daugelio automobilių pavogtos automagnetolos, kai kuriems tik išdaužtas stiklas. Padarytų vagysčių žala nustatinėja.

Pareigūnai nedelsiant reaguodami į pranešimus, pradėjo intensyvią įtariamųjų paiešką. Operatyvių pareigūnų veiksmų dėka tą pačią dieną apie 17 val. Jonavoje, Vasario 16-osios g., buvo sulaikyti du policijos pareigūnams žinomi jaunuoliai, įtariami įvykdę šias vagystes. Visi daiktai rasti ir bus grąžinti teisėtiems jų savininkams.

Už įvykdytą vagystę numatyta atsakomybė – bauda arba areštas, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.


Šiame straipsnyje: vagystėvagysautomobilių vagys

NAUJAUSI KOMENTARAI

skaitytoja

skaitytoja portretas
O KAS is to jums , kad nuteis, neskaitete kas darosi kalejimuose, grys visai degradave , tuomet nukentes dar daugiau zmoniu

Dana suka

Dana suka portretas
nepisk tu proto, vaikam reikia ant duonos

Dana

Dana portretas
Kol bus tokios vaikiškos bausmės,vagystės nesiliaus. Gaus bauda,bet ar ją mokės? Juokinga ir tiek. Juk tai silpnaprociu karta
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių