Jonavos gatvėje beteisis motociklininkas rėžėsi į opelį (papildyta)

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienį Kaune per avariją nukentėjo motociklo vairuotojas.

Medikai pranešimą apie nelaimę Jonavos g. ties 68 namu gavo 12.50 val.

Įvykio vietoje buvę žmonės pasakojo, kad motociklo vairuotojas, kuriam gydytojai teikė pagalbą, ilgą laiką gulėjo ant žemės, vėliau ištraukti neštuvai jį įkelti į greitosios medicinos pagalbos automobilį. Kol kas duomenų apie 24 metų sužeistojo būklę nėra, jis pristatytas į gydymo įstaigą.

Pirminiais duomenimis, avarija įvyko, kai motociklo vairuotojas nespėjo sustabdyti ir trenkėsi į priešais važiavusį opelį. Automobilio galas po nelaimės atrodė smarkiai suniokotas, tad smūgis turėjęs būti itin stiprus.

27 metų „Opel Insignia“ vairuotojas portalui pasakojo, kad motociklininkas į jo automobilį atsitrenkė važiuodamas Jonavos gatve tiesiai nuo Kauno pilies. Opelio vairuotojas teigė, kad jis prieš pat nelaimę įsuko į Jonavos gatvę iš kiemo. Vairuotojas tvirtino, kad motociklininkas lėkė didžiuliu greičiu, kuris, kaip spėja, galėjęs siekti net ir 150 km/val.   

Pirminiais duomenimis, abu vairuotojai blaivūs.

Penktadienį Kauno pareigūnai patikslino, kad motociklininkas neturi teisės vairuoti šią transporto priemonę.

Po susidūrimo motociklas kliudė dar vieną šalikelėje stovintį automobilį „Nissan Qashqai“, skriejančios motociklo detalės apgadino dar vieną stovėjusią transporto priemonę „Volvo XC70“.


Šiame straipsnyje: avarija LTmotociklasnelaimėavarija Kaune

NAUJAUSI KOMENTARAI

liudininkas

liudininkas portretas
Tie kurie raso "kam sukai jei matei kad atlekia" siulau nuvaziuoti ir ta posuki patiems isbandyti. Jei transporto priemone atvaziuoja 50-70 km/h ji puikiai matosi ir ganetinai lengva ivertinti ar spesi pravaziuot ar ne. Atsizvelgiant i atstuma kuri nuskrido motociklo vairuotojas ir kas liko is jo motociklo labai tiketina kad jo greitis buvo apie 150 km/h o kad toki pamatytum atlekianti nuo kauno pilies reikia supermeno galiu turet. Vairuotojas tiesiog neturejo fiziniu galimybiu ji pamatyti.

kaunas

kaunas portretas
buvo snekama, jog vairuotojas nemate motociklininko ir isvazinejo, gerai, kad nera zuvusiu

Vairuotojas

Vairuotojas portretas
Vienu durniu bus maziau, na, o jei liks gyvas gal ateis i prota, gal, gal?
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių