Jonavos gatvėje sustabdyto greičio mėgėjo kyšis neišgelbėjo

  • Teksto dydis:

Kaune greitį viršijęs vairuotojas dar labiau įklimpo, mat savo kaltę bandė išpirkti kyšiu. Taip pat prie vairo įkliuvo girtas vyrukas, neturintis teisės vairuoti.

Pirmadienį apie 16 val. buvo sustabdytas vairuotojas, per greitai važiavęs Jonavos gatve. Siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už šį pažeidimą, 33-ejų metų vyrukas policijos pareigūnams davė 120 eurų kyšį.

Greičio mėgėjui dabar teks atsakyti ir už Kelių eismo taisyklių pažeidimą, ir už pareigūnų papirkimą. Jis sulaikytas ir uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.  

Lietuvos policija primena, kad kyšininkavimas yra nusikaltimas. Daugiau informacijos apie tai rasite čia.

Pirmadienio vakarą A. Baršausko g. sučiuptas girtas vairuotojas. 27-erių metų vyras, iš kurio teisė vairuoti atimta, vairavo automobilį „Audi A3“.

Vairuotojui nustatytas 2,27 promilės girtumas. Jis sulaikytas ir uždarytas į areštinę.


Šiame straipsnyje: kyšisKETpolicija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
tokie straipsniai veda į prarają..... Nejaugi žurnalistai tokio menko protelio, kad nesupranta elementarių dalykų????? Jei nėra viešumo, o gal tyčia, žurnalistai kvailina skaitytojus, tai kam ir rašyti tokias nesąmones??????? Visam padoriam pasaulyje PIRMIAUSIA įvardinami nusikaltėliai, tvarkos nesilaikantys asmenys, ypač kyšininkai ar kyšių ėmėjai. O dabar parašė: "Juodas varnas baltam varnui davė kyšį" Ar čia teisybė, ar melas nieks nesužinos, nes nėra tikrų asmenų su pavardėm ir vardais. Pas mus tokia betvarkė, dėl viešumo trukumo. Tik viešumas ir atsakomybė veda prie tikros demokratijos ir geresnio gyvenimo.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių