Kalniečių parke vyksta pavojingos pramogos?

  • Teksto dydis:

Kauno teisėsaugininkai, ieškantys šaulio, šeštadienio vidurdienį Kalniečių mikrorajone peršovusio moterį, prašo visuomenės pagalbos.

Prašoma atsiliepti asmenis, panašiu laiku buvusius Kalniečių parke ir galimai turinčius šiam tyrimui reikšmingos informacijos – mačiusius ką nors nešinus pneumatiniu ginklu, šaudant juo į taikinius ar kitaip neatsargiai elgiantis.

Kaip jau rašyta, šeštadienį apie 14 val. į vieną Kauno gydymo įstaigų buvo pristatyta 40-metė moteris. Tądien ji bėgiojo Kalniečių parke ir, grįždama iš jo – jau perėjusi P. Lukšio gatvės pėsčiųjų perėja ties prekybos centru „Iki“, pajuto skausmą blauzdoje bei pastebėjo iš jos bėgantį kraują. Medikai iš nelaimėlės kojos išėmė svetimkūnį. Kaip pranešė Policijos departamentas, įtariama, kad ji sužalota pneumatiniu ginklu. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl fizinio skausmo sukėlimo.

Pirmadienį po pietų įtariamasis dar buvo nesulaikytas. Įvykio aplinkybes tiriantys teisėsaugininkai neatmeta, kad moteris galėjo būti sužalota ir netyčia. Pavyzdžiui, kam nors pramogaujant su minėtu ginklu Kalniečių parke. Tai – šiuo metu realiausia versija. Ir neatmetama, kad, jeigu šioms pavojingoms pramogoms, nebus užbėgta už akių, panašių atvejų gali būti ir daugiau.

Asmenis, turinčius vertingos informacijos, policija prašo paskambinti telefonu 30 32 90.

Nors baudžiamoji atsakomybė už fizinio skausmo sukėlimą numatyta tik nuo šešiolikos metų, už tokias pramogas viešoje vietoje galima ir administracinė atsakomybė.  



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Tam, kad kulka sulystų po oda, turėjo būti šauta iš labai nedidelio atstumo, max 20 m

Bėgti reikia tik tada, kai vejasi...

Bėgti reikia tik tada, kai vejasi... portretas
Bėgo, tai ir pašovė..... O jei rimtai, tai kažkoks siaubas, jau pradės dienos metu šaudyti žmones. Tipo "real" nuo kompiuterinių šaudynių atsitraukus... :(

Kalniečių gyventoja

Kalniečių gyventoja portretas
Šiaip į Kalniečių parką rinkdavosi normali publika.Bet dabar,kai ten viskas išrausta,nes kažkodėl nebaigus vieno parko tvarkyti,imamasi kitų bent kelių,tai tikriausiai rimta publika visą vasarą,aišku,ir dabar ten kojos nekelia,nes aplink tik purvas ir savartynai.Gal tik nusikaltėliams atsirado patogi vietelė.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių