Karmėlavos siaubūnas virto žudiku

Vienas vadinamųjų Karmėlavos budelių, pernai vasarą Kaune pagrobusių ir rajone seksualiai prievartavusių keturiolikmetį, dabar sulaikytas už moters nužudymą. Šį nusikaltimą jis įvykdė pasislėpęs nuo teismo.

Skandalingas šleifas

Tris kartus teistam 30 metų Valerijui Kulikovui šiomis dienomis pareikštas įtarimas ir dėl žmogžudystės sodininkų bendrijoje "Rykštynė".

Prieš šešerius metus atsidūręs už grotų dėl apiplėšimo, jis ir ten sugebėjo įvykdyti tokį patį nusikaltimą. O vėliau – dar ir apsivogti bei sunaikinti svetimą turtą.

Grįžęs į laisvę V.Kulikovas glaudėsi Karmėlavoje ir su vietiniais sugėrovais pernai vasarą Kalniečių mikrorajone pagrobė keturiolikmetį, automobilio bagažinėje nusivežė jį į Karmėlavos apylinkes ir ten seksualiai prievartavo. Pakeliui dar sugebėjo pėsčiųjų perėjoje partrenkti moterį.

"Kauno diena" rašė, kad keturiolikmetis nukentėjo, kai jo pagrobėjai ieškojo ant ko išlieti pyktį dėl nežinia kur dingusių 15 eurų, už kuriuos jie per tarpininkus ketino Kaune nusipirkti "žolės".

V.Kulikovas, kaip ir kiti prieš kelis mėnesius prieš Kauno apylinkės teismą stoję jo bendrininkai, kaltinamas šioje byloje dėl neteisėto nepilnamečio laisvės atėmimo, jo seksualinio bei turto prievartavimo. Nors jis tiesiogiai aukos neprievartavo, tačiau ir neužbėgo už akių šiam nusikaltimui. Priešingai – padėjo vienam iš bendrininkų tai padaryti.

Išsigelbėjęs keturiolikmetis pasakojo, kad, nustūmus jį nuo skardžio į Nerį, netrukus ketinta ir nužudyti. Nugirdęs apie tokius skriaudikų planus, berniukas sugebėjo perplaukti upę ir taip išsigelbėjo.

Verčia kaltę aukai

Kaip ir už ką buvo nužudyta sodininkų bendrijoje "Rykštynė", esančioje Karmėlavos seniūnijoje, gyvenusi 65-erių Zita T., teisėsaugininkai dar aiškinasi.

Jos kūnas buvo rastas spalio 15-osios vakare, gesinant gaisrą Zitos T. medinuke. Atvykus ugniagesiams gelbėtojams, jis jau degė atvira liepsna.

Prieš penkias dienas Zitos T. sūnus buvo leidęs apsigyventi motinos namelyje ir nuolatinės gyvenamosios vietos neturėjusiam V.Kulikovui. Pastarajam pareikštas įtarimas spalio 15-osios vakarą, apie 19 val., žarstekliu negyvai užtalžius namelio savininkę.

Apie gaisrą ugniagesiams gelbėtojams buvo pranešta apie 20 val. – kai V.Kulikovas pranešė apie tai kaimynui. Tačiau šis – neregys, todėl nematė, ar esą atbėgęs ieškoti pagalbos ir dėl namelio šeimininkės likimo jaudinęsis V.Kulikovas iš tikrųjų ėjo į gaisravietę šios gelbėti, kaip žadėjo.

Nėra jokių liudytojų ir mačiusių tragiškai pasibaigusį namelio savininkės bei V.Kulikovo konfliktą. O šis linkęs teigti esą nužudytoji išvedė jį iš kantrybės, atsisakydama tvarkytis. Ir net puolusi jį pirma su žarstekliu rankoje. Tik jis, gavęs šiuo per galvą, sugebėjo žarsteklį atimti. Ir jau tada išliejo visą pyktį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tai bl

tai bl portretas
Pakart viešai be jokio teismo

donce

donce portretas
Tu justai velnes lysk i viesuma.

anonimas

anonimas portretas
Dar karta irodoma, kad lietuvoje nusikalteliai nelieciami. Kartais atrodo, kad valdzia specialiai taip elgiasi, kad lietuvoje visi issizudytu ir nebeliktu gyventoju. net slikstu daros, kai apskaitai kaip visokie pedofilai paleidziami y laisdve, kad galetu ir toliau kenkti aplinkiniams ir naikinti musu valstybve.............
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių