Atsirado Kaune dingusi jonaviškė

  • Teksto dydis:

Kaune nuo šeštadienio dingusi 24 metų jonaviškė Justė M. atsirado. Šią džiugią žinią trečiadienio rytą portalui kauno.diena.lt pranešė jos artimieji.

Artimųjų teigimu, jauna moteris pasėjo nerimą šeštadienį, kai išėjusi iš namų Kaune, Šiaurės prospekte, dingo be žinios. Po poros dienų nežinomybės Justės tėvas antradienį kreipėsi pagalbos į policiją.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovai patvirtino, kad pareiškimas dėl dingusios dukters, gimusios 1993 m., gautas Jonavos rajono policijos komisariate. Merginos paiešką pagal paskutinę žinomą jos buvimo vietą tęsė Kauno miesto Žaliakalnio policijos komisariato pareigūnai. Laimė, šįkart dingusio žmogaus paieška baigėsi sėkmingai.


Šiame straipsnyje: žmogaus paieška

NAUJAUSI KOMENTARAI

.

. portretas
Nu žmonės jūsų komentarai tai tragiški. Kaip jaustis artimiesiams kaip tenka skaityti tokius komentarus? Visu pirma nežinote kas nutiko žmogui, tai gal savo mintis pasilaikykite sau. Tėvai bei artimieji būvo begalo susirūpine ir kad kreipėsi į policija visai suprantama. Pažiūrėjus kokių istorijų pasitaiko, kad jaunų merginų nebeatranda gyvų tai viskas šitoje situacijoje suprantama.

~Ą~Ą~

~Ą~Ą~ portretas
Turime suprasti, kad net ir paleistuvės, jei turi tėvus, jų yra vis tiek mylimos. Taip, kad jie ir ieško savo dukryčių. O mergai irgi neuždrausi pasilakstyti. Taip, kad situacija be išeities.

A

A portretas
Išsiaiškinti dingimo priežastį ir duoti diržų
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių