Kaune girto vairuotojo „Volkswagen“ vertėsi griovyje, dar vienas rėžėsi į stulpą

  • Teksto dydis:

Antradienio rytas Kaune paženklintas eismo nelaimėmis. Jų metu sužaloti žmonės, o vienas vairuotojas prie vairo buvo neblaivus.

Pirmasis pranešimas apie eismo nelaimę Aukštuosius su Žemaisiais Šančiais jungiančioje Švenčionių gatvėje gautas prieš pat 7 val. ryto.

Čia 56-erių metų vyro vairuojamas lengvasis automobilis „Volkswagen Golf“ nulėkė nuo kelio ir apvirto. Į nelaimės vietą atvykę pareigūnai patikrino vairuotojo blaivumą. Nustatyta, kad jis prie vairo sėdo neblaivus – alkotesteris parodė 0,94 prom. girtumą. 

Policijos duomenimis, vairuotojui prireikė ir medikų pagalbos, jis išvežtas į gydymo įstaigą.

Panašiu metu, apie 7.05 val., fiksuota ir antroji avarija. Pastaroji įvyko Tunelio gatvėje, važiuojant nuo Geležinkelio stoties link prekybos centro „Molas“.

Pareigūnų duomenimis, 58-erių metų vyro vairuojamas lengvasis automobilis „Renault“ rėžėsi į stulpą. Nuo smūgio galinė automobilio dalis kliudė kitą pravažiuojančią transporto priemonę „Škoda“, kurią vairavo 54-erių metų vyras.

Į nelaimės vietą skubėjo kone visos specialiosios tarnybos – greitoji medicinos pagalba, pareigūnai ir ugniagesiai.

Pirminiais duomenimis, per avariją nukentėjo vienas žmogus, kuris po pirminės apžiūros vietoje išvežtas į ligoninę. Policija teigia, kad vairuotojas blaivus.

Dėl eismo nelaimės Tunelio gatvėje buvo nusidriekę didžiulės eismo spūstys, kurios tęsėsi iki pat M. K. Čiurlionio tilto. 


Šiame straipsnyje: avarijaeismo nelaimėavarija LTavarija Kaunegirtas vairuotojas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Jau reikia butinai

Jau reikia butinai  portretas
Ar golfuku ar BMV prigeres vairavai ir dar autoavarija ir su kuno suzalojimu tada ir atsisveikini su teise vairuoti visam gyvenimui tai but ramu ne tik seimai bet ir paciam ,Pagaliau seimos vargai pasibaigtu ir asaros nudziutu

dar bus

dar bus portretas
tomui is kaimo mokinkis stogais ir tu vaziuot kol dar yra gyvu mokitoju

Edmundas

Edmundas portretas
Tomui - tai ne stogais važiuoja , o ,, vairuotojai,, kuriems nuvažiavę stogai .
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių