Kaune per jaunuolių konfliktą aidėjo šūviai

  • Teksto dydis:

Penktadienio vakarą Kaune tarp jaunuolių kilusio konflikto metu panaudotas ginklas, vienas vaikinas dėl šautinių žaizdų gydomas ligoninėje.

Policijos departamentas pranešė, kad konfliktas apie 22 val. 45 min. prie namo Plento gatvėje įsiplieskė tarp grupės jaunuolių ir 1992 metais gimusio vyro. Pastarasis panaudojo šaunamąjį ginklą.

Įvykio metu sužalotas aštuoniolikmetis, kuris dėl šautinės žaizdos kojoje ir kairės rankos plaštakoje paguldytas į ligoninę.

Jaunas vyras, pas kurį rastas ir paimtas pistoletas „CZ 83“, uždarytas į areštinę.

Dar penki konflikte dalyvavę jaunuoliai (2 - gimę 1998 metais ir 3 - gimę 1996 metais) atvesdinti į Kauno apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą. Vienas iš jų kreipėsi pagalbos į medikus dėl nosies sužalojimo, jam paskirtas ambulatorinis gydymas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vasia salobajevas

vasia salobajevas portretas
as dalivavau tosia razborkesia.Maloletkos pirmi pradejo Saudit is pistoleto-tt.o mias is pistøleto -dujinio su guminems kulkoms.Tolianas turejo orinuka Irgi saude .Jaska turejo ragatke.Saude is ragatkes kol akmenUkai pasibeige.Pro sali ejo narkmanas -kirija su gerdo - gerdo istrauke peili,o kirija istrauke-svirksta su adata.Gerdo tik istrauke peili -iskart buvo pasautas i Koja.Kirijai-narkomanui sulauze nosi.Tolikas spejo pabegt.A

tadas

tadas portretas
saunuolis nepabijojo 7 snukiu.lygiai ta pati buciau padares

Plento mafija

Plento mafija portretas
cia vasia-salobajevas.Kartu su gruzinu-kirija norejo subaladot Gerdo ir jaska.tada gerdo istrauke pistoleta-nagana ir pradejo saudit.Ir neticia sove sau i koja.O salia tarnauja jegerei spec-pajegos--aitvaras. Jegerei isgirdo kad kazkas saudo -ir pagalvojo kad tai teroristai taliban is afganistanO.Tada atbego subaladavo visus.Sulauze nosi.Rankas kojas. Tolikas -desantinkas spejo pabegt.) pas olega i garaza.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių