Kaune iš ketvirto aukšto iškrito penkerių metų vaikas

  • Teksto dydis:

Antradienį Kaune iš balkono iškrito ir sunkiai susižalojo mažametis. Nelaimės metu berniukas trumpam buvo likęs namuose vienas, tėvui išnešus šiukšles.

Ši dar palyginti laimingai pasibaigusi nelaimė įvyko Sargėnuose, Pienių gatvėje, apie 16 val.

Anot greitosios pagalbos medikų, iš ketvirto aukšto iškritusiam penkiamečiui tiesiog pasisekė, kad jis nusileido ant šalia daugiabučio esančios augmenijos šakų, o ne tiesiai ant grindinio.

Nors jokių išorinių sužalojimų nesimatė, mažametis skundėsi pilvo bei nugaros skausmais. Nuvežus jį į gydymo įstaigą ir peršvietus rentgenu, konstatuota, kad penkiamečiui lūžę dubens kaulai, kontūzyti smegenys bei nubrozdinta krūtinės ląsta. Anot jį gydančių medikų, gyvybei pavojus negresia.

Santakos policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo. Aiškinamasi, kodėl mažametis, kaip įtariama, lipo per balkoną.

Pirminiais duomenimis, penkiamečio šeima nėra įrašyta į socialinės rizikos šeimų sąrašą. 


Šiame straipsnyje: iškrito

NAUJAUSI KOMENTARAI

Amdrius

Amdrius portretas
Lietuviski musorai taip ir nesuras grybo pavesyje pasislepusios drasios kales Nr.1.. O del vaiko - ne pirmas iskrito, ir tikrai ne paskutinis. Prie grybo zudosi visi - tiek visai dar kudikiai, tiek ir zilagalviai senoliai...

Anonimas

Anonimas portretas
Mano triju metu vaikas jau moka balkono duru rankena valdyti, mokejo ir 2 metu, bet tik uzrakinti :) 5 Metu vaikas atsidarys balkona, toliau tevu darbas isaiskinti

Chi chi chi

Chi chi chi portretas
Neatlaikė Putino subinlaižių galvelės intensyvios terapijos seansų Kremliaus propaganda: vienas jau pusę metų, kaip katė su pūsle, laksto po visus komentarus su APKALTA, o anonimas-RUSAS, apart šlapimo nelaikymo bėdų, dar ir čiulpiku tapo.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių