Kaune naktį driokstelėjo sprogimas: susprogdintas parkomatas

  • Teksto dydis:

Kaune ketvirtadienio naktį pastebėta, kad susprogdintas parkavimo bilietų automatas Karaliaus Mindaugo prospekte, pranešė Policijos departamentas.

Anot pareigūnų, buvo įvestas planas „Skydas“.

Įvykis užfiksuotas apie pirmą valandą nakties.

Apie padarytus nuostolius dar anksti kalbėti - jie skaičiuojami. Tiriamos įvykio aplinkybės.

Socialiniame tinkle nuotrauka iš įvykio vietos pasidalijusi kaunietė tvirtino, kad sprogimas buvo smarkus. Kiti internautai teigė, kad į įvykio vietą atskubėjo net trys policijos ekipažai. 

Apie 14 val. Kauno policijos budėtojas portalui kauno.diena.lt teigė, kad policijos pareigūnai tebedirba, aiškindamiesi įvykio aplinkybes. "Kiek žinau, įtariamieji dar nenustatyti", - sakė pareigūnas.

Kokio pobūdžio sprogmenys naudoti, neatskleidžiama, bet, regis, tai nebuvo paprastos petardos. Per sprogimą žmonės nenukentėjo, šiek tiek apgadintas vienas netoliese stovėjęs automobilis.


Šiame straipsnyje: kaunassprogimasparkomatasLNK1

NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Nei kiek negaila. Dėl manęs gali nors ir visus išsprogdinti, seniai laikas. Kartu su tais suskiais , kas juos pastatė.

Coca

Coca portretas
p. Rakauską reikia įkalbėti bolatiruotis į merus. Manau šis verslininkas kur kas daugiau gerų darbų padaręs Kaunui net nebūdamas savivaldybėje.

AK

AK portretas
Visas Matjosaitcio istaigas lauk is centro. Tegul glaudziasi miesto prieigose. Dabar jo ponioms pietus tik prestyzineje vietoje. Juk p. Rakauskas siulo statyti istaigas salia Megos. Niekas nenori. Kaip poniutes negales pasirodyti turistams ir parodyti savo emidzo. Teks per pietu pertrauka vaziuoti i centra pavalgyti. Cia yra Smetonos laiku kultas. Kur tai matyta, kad savivaldybe, jos istaigos, notaru kontoros, teismai, registro centras ir kitos zmoniems reikalingos istaigos randasi centre miesto ir apjuostos parkavimo automatais. Tai apmokestininkite ir PC aiksteles., tai bus geras biznis islaikyti dikaduonius, kaip sako bitininkai tranus.
VISI KOMENTARAI 34

Galerijos

Daugiau straipsnių