Kaune nutvertas ne tik heroino platintojas, bet ir pirkėjai

  • Teksto dydis:

Kauno policijos pareigūnai išaiškino vyrą, įtariamą heroino platinimu. Taip pat pričiupti du narkotikų pirkėjai.

Kauno miesto Santakos policijos komisariato pareigūnai, atlikdami ikiteisminį tyrimą dėl narkotinių medžiagų platinimo, praėjusią savaitę nustatė 28-erių metų vyrą, kuris, įtariama, įvairiose Kauno miesto vietose platino heroiną.

Pareigūnai, turėdami išankstinės informacijos, birželio 20 d. A. Baranausko bei Ryšių gatvėse sulaikė 24-erių metų moterį bei 25-erių vyrą, kurie gabeno iš minėto pardavėjo įsigytą heroiną.

Tą pačią dieną apie 18 val. pareigūnai Žiemių g. sulaikė ir patį galimai narkotines medžiagas pardavinėjusį asmenį. Atlikę kratas, pareigūnai jo namuose ir pagalbinėse patalpose surado heroino, elektronines svarstykles, skirtas narkotinėms medžiagoms sverti, pakavimui skirtus daiktus, pinigines lėšas, kurios, kaip manoma, įgytos iš šios neteisėtos veiklos. Taip pat rasta 15 vienetų užspaudžiamų plastikinių maišelių, kuriuose buvo pardavimui paruoštos heroino dozės.

Vyrui pareikšti įtarimai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti. Jam gresia laisvės atėmimas iki aštuonerių metų. Įtariamajam paskirta kardomoji priemonė – dokumentų paėmimas ir rašytinis pasižadėjimas neišvykti.

Sulaikytai pirkėjų porelei už narkotikų įsigijimą bei jų turėjimą pareikšti įtarimai bei paskirtos kardomosios priemonės – rašytinis pasižadėjimas neišvykti.


Šiame straipsnyje: heroinasnarkotikai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių