Kaune senutės sukčiams atidavė 2 tūkst. eurų

  • Teksto dydis:

Kaune sukčiai iš dviejų garbaus amžiaus moterų pagrobė 2 tūkst. eurų, pranešė policija.

Penktadienį apie 14.30 val. apgaulės būdu iš 90-metės Žiedų gatvės gyventojos buvo išvilioti 1 000 eurų.

Prieš kelias dienas, antradienio vakarą, tokios pat sumos neteko ir Piliakalnio gatvės gyventoja.

Į namų laidinį telefoną paskambinusi moteris prisistatė giminaite ir iš 81 metų moters apgaulės būdu išviliojo 410 eurų, auksinį žiedą ir auksinius auskarus. Padaryta žala – 1 000 eurų.

Tuo metu garbaus amžiaus Šiaulių gyventojai sukčiai padarė 2 400 eurų žalą. Ketvirtadienį 9 val. Tilžės gatvėje gyvenančiai moteriai fiksuoto ryšio telefonu paskambinęs nepažįstamas asmuo pranešė apie tariamai dukterėčios sužalotą kitą asmenį.

Jis tikino, kad gydymui reikalingi pinigai. Iš 91 metų moters apgaule išviliota 2 400 eurų. Pinigus nukentėjusioji atidavė atėjusiam nepažįstamam vyriškiui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kauniete

kauniete portretas
Sau gaili, o sukciams atiduoda, Turejau ne daug bet ir tuos pacius per badmeti ir nedarba ateme ponai valdininkai,net neturejau ka dukroms valgyti ir uz komunalinius patarnavimus susimoketi, o berniukai ateje mandagiai siule pakeisti i mazesni buta,Bet mano butas ir taip mazas,,Mandagiai kalbejo, nes mate, kad negerianti ir tabokos kvapo bute nera As pasakiau susimokesiu, kai grazins ka is mane ateme Bet as turiu tik tiek kiek gaunu pensijos susitaupyti jau nebuvo is kur,Tos senoles uz mane vyresnes ir tiek turi matyt per krize laike taip vadinamoj panciakoje Saunuoles kad mokejo buti gudrios ir apgavo valstybes istatymu leidejus,bet liaudiski aferistai apsukresni, Teisingai reikia pasidometi ir kitais klausimais ne tik ziureti muilo operas

šiaip

šiaip portretas
atrodo kad tundroj gyvena,jau tiek metų mausto moterėles,ir vis dar tiki,reikia joms ne serialus žiūrėti,o kriminalinius įvykius,tada nereiks vaitoti

Pasiūlymas

Pasiūlymas portretas
Gal reiktų paskelbti akciją,kurios metu asmenys,kuriems pinigai nereikalingi,juos suneštų ir atiduotų sukčiams.Tuomet nereiktų nusikaltėliams skambinėti,prašyti.eiti pasiimti.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių