Kaune traukinys kliudė neblaivią moterį, bandžiusią išgelbėti savo šunį

  • Teksto dydis:

Pirmadienį geležinkelyje ties Kaunu įvyko jau antra per pusketvirtos paros nelaimė – iš Vilniaus į Kauną vykęs traukinys vėl kliudė žmogų.

Nelaimė įvyko 11.40 val. nuo Amalių pervažos, Kauno link. Į įvykio vietą išvykusios specialiosios tarnybos susidūrė su kliūtimi, kaip iki jos privažiuoti.

Palikę transporto priemones, gelbėtojai pasiekė nelaimės vietą pėsčiomis. Paaiškėjo, kad nukentėjo prie pat įvykio vietos, nuošaliame mediniame namelyje, gyvenanti 45-erių metų moteris, vardu Ilona. Traukinys ją kliudė ir nubloškė bandant gelbėti šunį, kuris buvo partrenktas traukinio ir neišgyveno. Policija praneša, kad moteriai sužalota ranka. Nukentėjusioji sąmoninga. 

Tačiau greitosios pagalbos medikai, apžiūrėję nelaimėlę, patikslino, kad ji skundėsi tik skausmu petyje ir atsisakė važiuoti su jais į gydymo įstaigą tyrimams. 

Moterį nubloškusio traukinio mašinistas taip pat žiniasklaidai teigė, kad parkritusi ji atsikėlė ir lyg niekur nieko nuėjo savo keliais. 

Policija nukentėjusiajai Ilonai, kuri dabar galės švęsti ir antrą gimtadienį, nustatė vidutinį girtumą. Ji pripūtė į alkotesterį 1,83 promilės alkoholio.

55-erių metų traukinio mašinistas, policijos teigimu, buvo blaivus.

Portalas kauno.diena.lt primena, kad ketvirtadienio vakarą tame pačiame geležinkelyje, vedančiame į Kauną, tik ties Palemonu, žuvo elektrinio traukinio sužalotas devynerių metų berniukas. Pastarojo mirties aplinkybes tikimasi patikslinti, peržiūrėjus šilumvežyje įrengto vaizdo registratoriaus įrašą. Pirminiais duomenimis, įvykio metu žuvusysis buvo ne vienas – su dar trimis nepilnamečiais, kurie po tragedijos pabėgo.

Žuvusio devynmečio motina portalui teigė netikinti, kad jos sūnus pats išėjo prieš atvažiuojantį traukinį. Patikslintais duomenimis, jį mirtinai sužalojęs traukinys buvo Palemone nestojantis ekspresas. Kaip pareigūnams teigė jo mašinistas, nelaimės, įvykusios už Palemono pervažos, metu traukinys važiavo 80-90 km per valandą greičiu ir negalėjo iš karto sustoti. Kaip jau rašyta, jis sustojo tik už poros šimto metrų – anot žuvusiojo mamos, prie pat jų namų. 

Devynmečio velionio mama portalui pasakojo, kad nelaimės metu ji buvo darbe – vienoje iš "Maximų" įsikūrusioje vaistinėje. O sūnus, ką tik baigęs Palemono gimnazijoje antrą klasę, tądien su dienos centru, kurį lankė, buvo ekskursijoje ir grįžo anksčiau, negu planuota. Grįžusį į namus jį kažkur išsiviliojo porą metų vyresnis kaimynas, su kuriuo jam buvo draudžiama draugauti. Anot devynmečio motinos, sūnus buvo jos klausęs, kas būtų, jeigu jį partrenktų traukinys. Tačiau tai buvę prieš keletą metų. Devyneri jam sukako vos prieš kelias dienas. Už mėnesio šeima planavo emigruoti į Olandiją. Anot žuvusiojo mamos, tragedija planų nepakeitė.   


Šiame straipsnyje: traukinys

NAUJAUSI KOMENTARAI

oIo

oIo portretas
Ne, bet jūs šunpalaikiai duodate... Alkoholikė, nesuvokdama padėties, neadekvačiai reaguodama, lindo po traukiniu, o jūs - DIDVYRĖ... Pypec... Jums kiekvienas alchašas - didvyris? Jei baudą skirti ir koduoti reikia.

RJ

RJ portretas
Gyvunas sioje situasijoje yra svarbesnis nei mprotingas zmogus. Negalima lyginti zmogaus ir gyuno. Gyvuna reikia gelbeti, o zmogus pats turi save apsaugoti arba posikarti.

Juozas

Juozas portretas
Ne durna boba bet pats durnas kad taip rasai.Gyvunus reikia mylet labiau negu zmones!
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių