Kaune užpuolikai metaliniais strypais vos neužmušė 40-mečio vyro

  • Teksto dydis:

Kauno ligoninėje gydomas žiauriai sužalotas vyras. Tačiau jo pirminiais parodymais, duotais medikų iškviestai policijai, aklai tikėti neskubama. Kodėl, ikiteisminio tyrimo sumetimais, kol kas neatskleidžiama.  

Kaip praneša policija, 1976 m. gimęs nukentėjusysis buvo atvežtas į gydymo įstaigą antradienio vakarą. Jam konstatuoti daugybiniai kūno sužalojimai.

Medikams iškvietus policiją, nukentėjusysis teigė buvęs užpultas Partizanų gatvėje. Pagal jo nurodytą adresą – prie skandalingai tiek dėl savo gyventojų, tiek dėl anksčiau jame buvusių įvykių pagarsėjusio Žaliakalnio bendrabučio, vadinamo viena iš tiksinčių Kauno bombų.

Vyriškis teigė, esą apie 21.30 val. šioje vietoje prie jo privažiavo automobilis, iš kurio iššoko keturi apie 25-erių metų amžiaus jaunuoliai su metaliniais strypais.

Ikiteisminį šio mįslingo įvykio tyrimą atlieka Žaliakalnio policijos komisariatas. Nukentėjusysis trečiadienį iki pietų pakartotinai dar buvo neapklaustas. Kol kas policija negalėjo patikslinti, ar jai žinomas pats nukentėjusysis.


Šiame straipsnyje: sužalojimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
'Vos' nesiskaito, matyt uždarbio negaus.

Kęstas

Kęstas  portretas
Ko jiems bijoti. Žino,kad vistiek korumpuota teisėsauga paleis,kaip paleido asilą už žmogaus nužudima. Kuris toliau Kaune siautėja

kaunas

kaunas portretas
Ir vis Partizanu gatve,ka Birzelio nuovada veikia
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių