Kaune vėl pasirodė rusus puolantys užrašai

  • Teksto dydis:

Kaune vėl pasirodė tautinę nesantaiką kurstantys užrašai.

Kaune vėl pasirodė tautinę nesantaiką kurstantys užrašai.

Policijos departamento duomenimis, vakar, gegužės 1-osios rytą, Draugystės g., ant 5C ir 9A namų sienų, pastebėti užrašai „Rusai lauk iš LT“ ir „Rusai namo“. Įvykio aplinkybės tikslinamos.

Portalas kaunodiena.lt primena, kad beveik prieš savaitę ant Kovo 11-osios gatvėje esančių dviejų namų buvo užrašyta „Rusai – padugnės“ ir „Rusai, namo“. O toje pačioje gatvėje esančiame Draugystės parke pastebėta, kad aprašinėtas paminklas motinai. Ant jo užrašyta „Lenkai lopai“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

mizantropas

mizantropas portretas
ruskių fašistų, pasidabinusių georgijaus juostomis apskritai į Lietuvą negalima įsileisti, tuo labiau į Kauną.

tam Anonimas

tam Anonimas portretas
didesnių fašistų už ruskius ir su žiburiu nerastum. Tai pačių ruskių darbas, ypač tų, kurie su georgijaus juostomis važinėja, ir grasina ateisią "išvaduoti" nuo NATO ir ES. Todėl už tai ir kyla toks pasipriešinimas. Pirmiausiai, valdžios vyrai, sutvarkykit provokatorius ruskius, o po to kaltų ieškokit.

Nuomone

Nuomone portretas
Manau reikia labai grieztai bausti tuos DURNELIUS kurie teplioja pastatu fasadus ir suradus kaltininkus priversti perdazyti visu istepliotu pastatu fasadus o netaikyti keletos desimciu euru bauda .Tik pritaikius grieztas baudas nebeliks pastatu fasadu NIOKIOJImo.
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių