Kaune du darbininkus užgriuvo žemės, vieno išgelbėti nepavyko

  • Teksto dydis:

Sekmadienį ugniagesiai skubėjo gelbėti vyro, kurį užgriuvo žemės. Paaiškėjo, kad gyvi palaidoti du žmonės. Deja, vieno jų išgelbėti nepavyko.

Apie nelaimę Ašigalio g. pranešta apie 11:30 val. Žemės juos užgriuvo, kai šie buvo 1,5 metro gylio duobėje. 

Toje vietoje vyko žemės kasimo darbai, buvo klojami vamzdžiai. Demės kasimo darbus atlieka bendrovė "Detas".

Iškėlus vieną iš darbininkų jis buvo ilgokai gaivintas vietoje. Pagerėjus jo savijautai vyras jau buvo sąmoningas, bet vis tiek sunkiai orientavosi aplinkoje. 

Policijos departamento duomenimis, nelaimė ištiko Ukrainos piliečius (g. 1962 m.) ir (g. 1971 m.). Žuvo vyresnis vyras. Kitas dėl bendro kūno sumušimo paguldytas į Kauno klinikas.

Aiškinamasi, kodėl įvyko nelaimė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

susidūres su uab detu

susidūres su uab detu portretas
kitaip ir negalejo būt, aferistas ten egidijus kaip reta, lietuvius visus matyt jau apgavo, kad ukrainiečius vezasi dirbt... užuojauta tiems vargšeliams

ner

ner portretas
pagal tai kokie šlaitai tai tam rave išvis negalima buvo darbininikam kažką veikt kol nenugriautos nestabilios šlaitų vietos .

kad

kad portretas
uabuose kada reikia tada ir yra dirbama, tuo labiau viskas per atlyginimus, laisvadienius galima suderinti, kad užvirto žemės ant žmonių tai 100 procentų kalti darbdaviai, vadovai, juk pastoviai dėl šios priežasties žūna žmonės, bet darbdaviai praktiškai išsisuka, nors visi puikiai žino, kad dirbama be apsaugų
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių