Kauniečiai ieško eismo įvykio liudininkų, žada atsilyginti

Sekmadienio rytą Vilijampolėje įvyko eismo įvykis. Liudininkų ieškantis Paulius tikina, kad incidente dalyvavo ir taksi vairuotojas, kuris pasišalino iš įvykio vietos. 

Apie incidentą Neries krantinėje policijai buvo pranešta 8.23 val. Kaip portalui sakė policijos atstovas, ieškomas „Peugeot 607“ markės automobilio vairuotojas. 

Įvykio vietoje buvęs ir liudininkų ieškantis Paulius teigia, kad į eismo nelaimę pateko jo žmona, vairavusi „Volvo S40“ markės automobilį. Anot pašnekovo, jo žmonos vairuojamas „Volvo S40“ važiavo nuo Šilainių Neries krantine, kai sankryžoje netoli Varnių tilto iš Neries krantinės link Varnių gatvės suko tamsiai pilkos spalvos taksi automobilis. Jis, anot Pauliaus, privalėjo jo žmonos vairuojamam automobiliui duoti kelią. 

„Siekdama išvengti susidūrimo, žmona metėsi į dešinę pusę ir „paskraidė“ šaligatvio borteliais. Susidūrimo pavyko išvengti, bet taksi vairuotojas nurūko savo keliais. Žmonos vairuoto automobilio priekis stipriai apgadintas, žmona patyrė šoką“, – pasakojo Paulius. Laimė, moters į ligoninę vežti neprireikė, greitosios pagalbos darbuotojai rimtų sužalojimų kaunietei nenustatė.

Paulius tikina, kad eismo įvykį (ypač taksi automobilio valstybinius numerius) mačiusiems liudininkams jis atsilygins.

Policijos pareigūnas portalui pridūrė, kad „Volvo S40“ vairuotoja buvo blaivi.  Žadama peržiūrėti vaizdo kamerų įrašus. Informacija tyrimui perduota Kelių policijai. 

Turintys reikšmingos informacijos apie „Peugeot 607“ markės automobilį gali skambinti Pauliui, telefono numeriu 861551240.


Šiame straipsnyje: avarija LTeismo įvykisneries krantinėpasišalino iš įvykio vietos

NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Rasyt, lytys pas mus LYGIOS, taip kad pamirškit bet kokias išlygas sau, elkitės kaip priklauso! (o keliuose tuo labiau nesitikėkit kad kiti jus turi apvažiuot).

Rasai

Rasai portretas
Esu vyras, bet jums visiškai pritariu- gėda dėl visokių lijopardų ir panašių maskulinistųnebrendylų

lijopardas

lijopardas portretas
O tai dabar kiekviena klizma už vairo sprendžia kas kaltas ?
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių