Kauniečio namuose – visa „amunicija“: ir narkotikai, ir ginklai

  • Teksto dydis:

Kaune esančiame name atlikę kratą Pagėgių pasieniečiai rado įtartinų ginklų ir, įtariama, narkotinių medžiagų. Namo savininkas uždarytas į areštinę.

Ketvirtadienį Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Imuniteto valdybos pareigūnai kartu su Pagėgių pasienio rinktinės Specialiosios paskirties komandos  bei Rociškių pasienio užkardos pasieniečiais Kaune, 50-mečio vyro name,  atliko sankcionuotą kratą. Ji vykdyta tęsiant anksčiau pradėto ikiteisminio tyrimo dėl neteisėto narkotinių medžiagų laikymo veiksmus.

Jos metu pareigūnai rado 20 tablečių, įtariama, narkotinės medžiagos, bei be leidimo laikomą dujinį pistoletą. Taip pat pareigūnai aptiko tris pneumatinius ginklus ir signalinį pistoletą, kuriuos tirs ekspertai.

Pagėgių pasienio rinktinės pareigūnai kaunietį sulaikė ir uždarė į Viešvilės pasienio užkardos laikino sulaikymo patalpas. Vyksta tolimesnis tyrimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Aš portretas
Fantastika/eik pats tvarka daryt :)

Xcfvg

Xcfvg portretas
Šoviniai matosi nuotraukoje garsiniai yra,tai gal tas ginklas dujinis? Iš žvirblio daro dramblį.

fantastika

fantastika portretas
Ei, kauniečiai! Ar Kaune yra policija? Ar tokia policija reikalinga? "Kamuolius" ir kt. sulaiko Vilniaus pareigūnai (ką 19 metų veikė Kauno policija?). Dabar Kaune dirba...Pagėgių pasienio pareigūnai! Maloniai nuteikia, kad greitai sulauksime policininkų iš Afrikos, kurie atliks sankcionuotas kratas tautiečiams...Gerb. ministre, ką veikia Kauno policija?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių