Kaunietė prašo pagalbos: padėkite surasti augalų niokotojus

  • Teksto dydis:

Ketvirtą kartą nuo niekadėjų nukentėjusi Kauno senamiestyje esančios parduotuvės „Boutique30“ savininkė šį kartą nebeištvėrė – prašo atsiliepti visų, kurie gali suteikti bet kokios informacijos.

„Kaip nuostabu šeštadienį pradėti tokiais vaizdais...“, – socialiniame tinkle ironiškai rašo moteris.

Portalui kauno.diena.lt Vilniaus gatvėje 30 įsikūrusio butiko savininkė Lina Mikšienė pasakojo, kad apie dar kartą nuniokotus augalus, esančius prie parduotuvės įėjimo, jai pranešė šeštadienio rytą į darbą atėjusi darbuotoja.

„Šį kartą neištvėriau, nes manau, kad tai daroma specialiai. Kelis kartus gėlių vazonuose ir prie parduotuvės durų buvome radę tuščių alkoholio butelių, šiukšlių, augalus taip pat išrauna nebe pirmą kartą“, – pasipiktinimo pačioje miesto širdyje vyksiančiais nutikimais neslėpė pašnekovė.

Pasak L. Mikšienės, apie tai buvo informuoti ir policijos pareigūnai. Kadangi moteris šiuo metu išvykusi, pastarieji užfiksavo įvykį ir laukia, kol ji parašys pareiškimą.

Šį kartą neištvėriau, nes manau, kad tai daroma specialiai.

„Labiausia piktina tai, kad M. Daukšos ir Vilniaus gatvių sankirtoje yra vaizdo stebėjimo kameros. Kiek žinau, jomis situacija turi būti stebima nuolat, į netinkamus piliečių veiksmus turi būti reaguojama iš karto“, – dėsto butiko savininkė ir užsimena, kad šios vaizdo kameros galimai padės surasti niekadėjus.

Moteris užsimena, kad nors už augalus padarytas nuostolis nėra labai didelis, grįžusi ji tuoj pat vyks į policiją ir ieškos kaltininkų. Pasak Linos, daug svarbiau, kad šie nedrausmingi piliečiai galiausiai turėtų pamoką.

„Siūlau tiems, kuriems „užkliuvo“ šie augalai, patiems geranoriškai atlyginti patirtus nuostolius“, – į kaltininkus kreipiasi kaunietė.

L. Mikšienė prašo visų, kurie ką nors žino ir gali suteikti informacijos, paskambinti telefonu +37067016317. Už informaciją moteris žada atsilyginti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tikrovė

Tikrovė portretas
Rezultatas to,kad pilna debilių,kurių tėvai matomai mažai skiriasi nuo atžalų.Kitaip tokio vandalų elgesio paaiškinti negalima.Ką gero žmogus sukuria,tą vandali suniokoja.Išbraižytos sienos,išvartytos šiūkšledėžės,nusiaubtos transporto stotelės.Už tokius darbelius,turėtų būti griežtai baudžiama.Deja.Jau atsiranda tokių užtarėjų,kurie išpetskiotas sienas,įvardija kaip meną.O mūsų išrinktieji,vietoje to,kad priimti griežtus įstatymus,užsiima jų švelninimu.Andrikis pasiūlė,kad girdi nereikia bausti tų vairuotojų,kurie nepaiso ištisinių linijų.Ir ką jūs manote,beveik visi seimūnai parabalsavo už.Jiems visiškai nesvarbu,kad tokie pažeidimai baisiausi,ir dažnai baigesi mirtimi.bet jiems nei motais.O didžiausias kelių eismo taisyklių pažeidėjas Gražulis,net skubos tvarka paprašė priimti įstatymą.Žodžiu ritamė vis gilyn ir gilyn.

Citata:

Citata: portretas
"Šiuksles pilti draudžiama ! Baudos nėra, bet atΠzdinsim skaudžiai ! " :-)))))

Jk

Jk portretas
Kamera pastatykit ir baigsis vargai.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių