Kaunietis bus teisiamas dėl neįgalios motinos nužudymo

  • Teksto dydis:

Kauno apygardos prokuratūros Pirmojo baudžiamojo persekiojimo skyriaus prokuroras Andrius Kiuršinas perdavė į teismą baudžiamąją bylą, kurioje 33-ejų metų Kauno miesto gyventojas Aleksandras Jegorovas kaltinamas šių metų birželio 8 dieną nužudžius bejėgiškos būklės savo šeimos narį – 64-erių metų motiną.

Įtariama, kad birželio 8 dieną, būdamas apsvaigęs nuo alkoholio A. Jegorovas namuose nužudė savo motiną, kuri dėl diagnozuotos ligos buvo neįgali, galinti tik pasyviai gulėti lovoje. Moteris mirė užspaudus jos kvėpavimo takus su pagalve.

Kaip jau rašyta, kaltinamasis neneigia kaltės, tačiau apklausos metu įvardijo, kad nusikaltimą atliko dėl beviltiškos padėties bei pačio įvykio visiškai neprisimena. Minėtąją dieną vartojo alkoholį dėl moralinio ir finansinio beviltiškumo.

Ekspertizės metu nustatyta, kad įtariamajam priverčiamųjų medicininio pobūdžio priemonių taikymas nereikalingas. A. Jegorovas dėl psichikos sveikatos būsenos gali dalyvauti ikiteisminio tyrimo veiksmuose, būti apklausiamas teisme, ir, jei bus įrodyta kaltė, atlikti bausmę. Teismo jis laukia suimtas.

Už neįgalios motinos nužudymą A.Jegorovui gresia laisvės atėmimo bausmė nuo 8 iki 20 metų arba laisvės atėmimas iki gyvos galvos.

Ši baudžiamoji byla yra perduota Kauno apygardos teismui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

komedija

komedija portretas
Ką čia pliurpia idiotai? Tam žmogui paminklą reikia pastayti už motinos globą! Gal virš dešimtmečio rūpinosi ir globojo! Nužudė iš beviltiškumo, o čia "girtuoklis" ir kitos nesąmonės! Valstybė pinigų turi tik patrankoms ir fejerverkų šaudymui...gal dar asfalto "ploninimui", o tokiems žmonėms niekada neturi.

klausimėlis

klausimėlis portretas
kai reikia pagalbos vaikui, tai liepiama skambint į vaikų teisių tarnybą.O ką daryti, kai namuose seneliukai, dažniausiai vienas ar viena, kurią terorizuoja girtuoklis sūnus ?Kur skambint,kad tą seną žmogų pažiūrėtų???

Monika

Monika portretas
Kas neslaugė, tas nesupras, gaila žmogaus.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių