Kaunietis įkliuvo prie Slovakijoje pavogto BMW vairo

  • Teksto dydis:

Kalvarijos pasieniečiai sulaikė kaunietį, vairavusį Slovakijoje pavogtą automobilį „BMW 535D“. Mašinos paieška buvo paskelbta išvakarėse.

Pirmadienį apie 22 val. 30 min. Kalvarijos užkardos pareigūnai Lazdijų rajono Akmenių kaimo ribose, kelyje Seinai - Lazdijai, sustabdė ką tik iš Lenkijos įvažiavusį automobilį „BMW 535D“ su estiškais numeriais. Jį vairavo 26-erių Kauno gyventojas.

Mašinos dokumentų vairuotojas neturėjo, o pasieniečiai iškart pamatė, kad automobilio vairuotojo durelių spynelė yra išlaužta. Kalvarijos užkardos pareigūnai netrukus nustatė, kad šis 2009 m. laidos BMW yra pavogtas Slovakijoje. Jo paieška paskelbta išvakarėse, sekmadienį.

Ant „BMW 535D“ pritvirtinti numeriai yra išduoti kitam Estijoje registruotam automobiliui.

Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Varėnos rinktinėje dėl nusikalstamu būdu gauto turto įgijimo ar realizavimo pradėtas ikiteisminis tyrimas. Į areštinę uždarytam kauniečiui gresia bauda arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Automobilis saugomas Kalvarijos užkardoje.


Šiame straipsnyje: vagystėBMW

NAUJAUSI KOMENTARAI

jonas

jonas portretas
..juokingos bausmes...todel ir vagia!!greiciausiai socu ir konservu sugalvotos,nes jie lietuvos korupcijos vedliai!!

Ir vėl kaunietis

Ir vėl kaunietis portretas
ne koks panevėžietis ar vilnietis. Aš tik tiek galiu pasakyt kad vogė ir vogs, pakol rimtai nenubaus, nes juokingos bausmės: arba bauda, arba areštas, arba laisvės apribojimas arba iki 2 metų kalėjimo. O jeigu jis nebūtu įkliuves tai prašau kiek jis būtu praturtėjas tokią mašiną pardaves arba sau pasilikes, but nereikėje nei pirkt, už dyką gavo. Bausmių praktiškai nėra už mašinų vagystes, tai uztai ir vagia kas netingi ir noro turi.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių