Baisi mirtis: kaunietį pražudė jo svajonė

  • Teksto dydis:

Antradienį Kauno rajone esančioje sodininkų bendrijoje "Smiltelė", rūkyklos kamine, rastas negyvas vyras. Pirminiais duomenimis, jis žuvo išbandydamas šį ką tik suręstą statinį, kuris buvo jo svajonė.

Pranešimą apie tai, kad Lapių seniūnijos Smiltynų II kaime rastas į rūkyklos vamzdį įkritęs vyras, kuris, atrodo, nebegyvas, Bendrasis pagalbos centras užregistravo apie 16 val. Skambino nelaimėlio žmona, jau beveik parą ieškojusi nežinia kur dingusio sutuoktinio. 

Į įvykio vietą atskubėję ugniagesiai gelbėtojai rado pražuvėlį apie dviejų metrų gylyje – skardinės rūkyklos 50x50 cm dydžio stačiakampėje ertmėje. Jis stovėjo ant kojų, tačiau buvo sukniubęs.

Nelaimėlio gelbėjimo operacija, kurioje dalyvavo penki ugniagesiai gelbėtojai, užtruko beveik valandą. Jis ištrauktas, atkasus žemes ir diskiniu pjūklu perpjovus rūkyklą.

Greitosios pagalbos medikai, kurių pagalbos prireikė ir nelaimėlio žmonai, konstatavo jos vyro A.K. mirtį. Jis buvo gimęs 1973 m. ir gyveno Kaune, Varnių gatvėje.

Pirminiais duomenimis, A.K. į sodą, kuriame ketino su žmona apsigyventi, tačiau dar nebuvo čia deklaravę gyvenamosios vietos, išvyko vienas. Ir nebeatsiliepė į žmonos skambučius jau nuo pirmadienio vakaro. Ne iš karto pastaroji jį rado ir atvykusi į sodą. Kol galiausiai apžiūrėjusį tuščią namelį, priėjo prie ką tik pastatytos rūkyklos, kuri buvo didžiausia vyro svajonė.

Neatmetama, kad išbandydamas rūkyklą, ją užkurdamas, A.K. pats dėl kažkokių nesklandumų įlipo į jos kaminą ir užduso nuo dūmų. Policija dėl jo mirties aplinkybių pradėjo ikiteisminį tyrimą. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

darius

darius portretas
CO dujos labai pavojingos apgaulingos, greitai uzmusa, nespejama imtis saves gelbejimosi veiksmu

pazistama

pazistama portretas
Labai gaila del grazia seima istikusios tragedijos...Visad,budavo,kartu,abu,su dukryte...Jei zinociau,kaip skausma sumazint-taip ir padaryciau,bet...Apkabinkim tuos,kuriuos mylim,kol jie dar yra...

Anonimas

Anonimas portretas
O gal ufonautai. Blemba ar butina kurt teorijas, jei ivyko paprasta skaudi nelaime?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių