Kauno centre – mįslingas afganistaniečių apiplėšimas

  • Teksto dydis:

Kauno policija aiškinasi mįslingą dviejų Afganistano piliečių apiplėšimą pačiame Kauno centre, kurio niekas nematė, nors, anot restorano, iš kurio jie esą išėjo prieš pat patekdami į nusikaltėlių spąstus, terasa tuo metu buvo pilna lankytojų.

Minėti 24-erių bei 25-erių sutuoktiniai, viešėję Kaune kaip turistai, teigia buvę užpulti trečiadienio vakarą vienoje Kauno centro tarpuvartėje, kai išėjo iš ten esančio restorano. Pastarasis įsikūręs vienoje Laisvės alėją kertančioje gatvėje.

Anot sutuoktinių, esą šioje tarpuvartėje jiems iš nugaros privažiavo motociklas su dviem kaukėtais asmenimis. Matėsi tik jų akys. Jie turėjo peilį. Pagrasinus šiuo, sutuoktiniai teigia atidavę ir turėtą firminę 1 tūkst. eurų vertės rankinę, kurioje buvo ir piniginė su beveik pusantro tūkstančio eurų, ir mobilusis telefonas, ir brangus moteriškas laikrodis, bei abu nusiėmę savo geltono metalo žiedus. Pastarieji - triženklės vertės, kaip ir vyriškio nuo rankos nusisegtas bei plėšikams atiduotas brangus laikrodis. 

Patirtus nuostolius afganistaniečiai įvertino beveik 6 tūkst. eurų.

Pradėjus ikiteisminį tyrimą dėl galimo apiplėšimo, nukentėjusiuosius ketvirtadienį planuojama apklausti pakartotinai. Neatmetama ir galimo bandymo pasipinigauti, pavyzdžiui, iš draudimo, versija. Viename išsinuomotame Kauno bute apsistoję afganistaniečiai prisipažino, kad netrukus jau turi išvykti iš Lietuvos.

Restorano, iš kurio išėjus sutuoktiniai teigė buvę apiplėšti, darbuotojai portalui kauno.diena.lt sakė, kad trečiadienio vakare pas juos nesilankė jokie užsieniečiai. Nors apie devintą valandą vakaro restorano terasa buvo pilna žmonių. Ir niekas jokio apiplėšimo nematė. Be to, keista, kad po tokio įvykio nukentėjusieji neatbėgo pas juos pagalbos. „Nelabai tikime, kad taip galėjo būti“, - teigė pašnekovai, akcentuodami, kad apie devintą valandą vakaro buvo gausu žmonių ir greta esančiose kitose įstaigose, kurios taip pat dar dirbo.     



NAUJAUSI KOMENTARAI

juokus megstu AS

juokus megstu AS portretas
appipleshe centre ir nei saukesi pagalbos ir visas brangenybes jau buvo nusieme paruoshe vagims?! keista

Algis

Algis portretas
Afganistanieciu fantazija siekiant apgaut naivius lietuvius.

Darpo1

Darpo1 portretas
Keista, kad ne skraidantis šuo apiplėšė. Ten šiaip jo teritorija. Gal reiktų sutuoktiniams iš Afganistano vartoti kiek silpnesnius narkotikus?..
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių