Kauno centre nesuvaldytas BMW partrenkė šaligatviu ėjusį paauglį

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienio popietę Kauno centre įvyko eismo nelaimė. Jos metu sužalotas 16-metis.

Kauno policijos budėtojas portalą kauno.diena.lt informavo, kad 11.22 val. gautas pranešimas apie eismo nelaimę Karaliaus Mindaugo prospekte, netoli degalinės "Circle K" ir Kauno "Akropolio".

Pareigūnų duomenimis, vyras, vairavęs BMW markės automobilį, jo nesuvaldė, užvažiavo ant šaligatvio ir partrenkę juo ėjusį 16-likos metų jaunuolį. Pastarajam iš karto iškviesti medikai.

Dėl galvos ir krūtinės skausmų nukentėjusysis nuvežtas į vaikų priėmimo skyrių.

Liudininkų teigimu, BMW buvo papuoštas balionais ir kitomis dekoracijomis. Šis automobilis važiavo su kolona kitų, kurie keliavo švęsti abiturientų paskutinio skambučio šventės.

Pirminiais duomenimis, BMW vairuotojas buvo blaivus. Nelaimės aplinkybės tiriamos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ech

Ech portretas
Šioje situacijoje KALČIAUSI tėvai nupirkę / davę piemeniui automobilį. ir dar galu varomą. Ir apskritai galvokit visi ką darot. Piemgaliai dvyliktokai 500 metrų į mokyklas su mašinomis važinėja..

Dainius

Dainius portretas
Eilinį kartą BMW... Autobusų stoteles su žmonėmis jau nebeįdomu traiškyt, dabar reikia šaligatvius nuo pėsčiųjų išvalyt... Sako "duok durniui kelią", bet tegul pėščias eina tuo keliu, o kas tokiam pienburniui duoda į nagus BMW, tas pats nei kiek ne protingesnis deja...

Piktas

Piktas portretas
Nu pzd nupirkti žaliam lapui bmw,tegul patys bl užsidirba.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių