Kauno centre – šiurpus radinys: tarnybos aptiko negyvą vyrą

  • Teksto dydis:

Pirmadienio vakarą tarnybos vyko į Vasario 16-osios gatvę.

Kaip portalui kauno.diena.lt teigė policijos atstovas, antrame namo aukšte esančiame bute rastas vyro lavonas. Mirusiam vyrui gali būti apie 80 metų.

Pranešimą policija gavo 21.12 val. Į įvykio vietą vyko ne tik policijos pareigūnai, bet ir medikai su ugniagesiais gelbėtojais.

Buvo laužiamos medinės durys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Margarita

Margarita portretas
Manote, kad tai pirmas kartas, kai žmogaus lavonas guli žmonių pilname daugiabutyje savaites ar net mėnesius?...Prieš kelis metus mūsų name spalį dingo moteris, bet nei policija, nei Seniūnija nereagavo į gyventojų reikalavimus laužti duris ir žiūrėti gal ji mirusi. Dar gražiau, jos ieškojo visai ne toje gatvėje, bet kitoje, tik iš panašios raidės. JOKIO ATIDUMO. Į butą buvo įsilaužta tik vasarį ir rastas jau beįrantis lavonas, kuris buvo išvežtas į morgą ir laikomas iki balandžio, nes nebuvo kam ją laidoti ( vyras, brolis, mama –mirę, vaikų neturėjo). Tolimesnių giminių neieškojo prokuratūra,nors teigė iešką, bet nieko nerandą. Moteris būt palaidota bevardėse kapinėse, jei ne kaimynų žygiai ieškant jos buvusių bendradarbių, kurių viena atsiminė kokiose kapinėse yra palaidota mirusios motina. Savivaldybei nerūpėjo ir mirusios butas, nes jis privatus, augo skolos. Giminaičiai atsirado tik perskaitę str.laikraštyje apie šį atvejį. Reikėjo 1 dienos, o prokuratūra per 3 mėn.nerado.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių