„Kauno dienos“ skaitytojai pasiuntė ilgapirštį į pareigūnų rankas

  • Teksto dydis:

Šių metų sausio 21 dieną į portalą kauno.diena.lt kreipęsis skaitytojas Lukas prašė pagalbos atpažįstant vaizdo stebėjimo kameromis užfiksuotą asmenį. Šiandien kaunietis pasidalijo padėkos žodžiais ir geromis naujienomis, kadangi jį apšvarinęs ilgapirštis – jau sulaikytas.

„Dėkoju visai jūsų redakcijos komandai ir pilietiškiems miestiečiams, atpažinusiems minėtą asmenį ir apie tai pranešusiems. Tik jūsų dėka šis asmuo sulauks atitinkamos bausmės“, – ketvirtadienį gerų emocijų neslėpė Lukas.

Portalo žiniomis, pagal Luko pareiškimą dėl vagystės, įvykdytos sausio 18 d. Kaune, A. Jakšto gatvėje, buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas. Portale kauno.diena.lt paskelbus informaciją netrukus atsirado žmonių, atpažinusių vaizdo kameromis užfiksuotą asmenį ir apie tai pranešusių pareigūnams.

Policija nustatė, kad ilgapirštis – Saulius V. Šis asmuo, portalo žiniomis, sulaikytas. Jam pareikšti įtarimai dėl vagystės. 

Kaip jau rašyta, sausio pabaigoje Senamiestyje šis asmuo ne tik apgadino kauniečio transporto priemonę, bet ir pavogė jame buvusius daiktus.

„Apie 20.45 val. A. Jakšto gatvėje buvusios vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo, kaip vyras vaikšto ir nužiūrinėja visas gatvės kelkraštyje paliktas mašinas. Net pasišviečia žibintuvėliu. Pamatęs, kad mano automobilyje yra krepšys, ties juo pastoviniuoja kiek ilgiau“, – užfiksuotus ilgapirščio veiksmus tuomet nupasakojo Lukas.

Jaunas vyras teigė, kad asmuo išdaužė jo automobilio „Seat Leon“ lango stiklą ir nugvelbė jame buvusį krepšį. Pastarajame buvo kompiuteris ir kiti asmeniniai daiktai.

 

 

„Apie 22 val. pastebėjau vagystę ir iškart pranešiau policijai. Pareigūnai buvo įvykio vietoje ir nusikaltimą užfiksavo“, – tuomet sakė kaunietis. Iškart po vagystės Kauno policijos atstovė Justina Kazragytė patvirtino informaciją apie gautą pranešimą ir patikslino, kad nuostolis siekia 1155 eurų.

Už šią nusikalstamą veiką gresia laisvės atėmimo bausmė iki 6 metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vika

Vika portretas
Tam tikra prasme as sutinku su komentatoriumi, kad pats vagyste ir isprovokavo. Mes niekada masinos salone nepaliekame jokiu rankiniu, krepsiu ir kt. demesi galinciu patraukti daiktu, geriau juos is karto dedame i bagazine,jeigu ruosiames kazkur palikti masina, ar prie parduotuves ar kt.vietoje. O cia paliko krepsi su konpiuteriu ir kt.daiktais. Manau, saugokis pats ir Dievas tave apsaugos - tokia patarle. Smagu,kad vagisius nustatytas ir atsakys uz tai.

Vagystes ir ne tik ..

Vagystes ir ne tik ..  portretas
Pagal tokia teorija, jei vagyste galima isprovokuot, tai jei gatvei gules nuoga moteris tai ja reiktu ..? Nes provokuoja.

tiesiog

tiesiog portretas
Įdomu kuo pats laisvalaikiu užsiemat, jeigu dar yra net minčių, kad galima išprovokuot vagyste. Normaliam žmogui ir prieš nosį padėtas svetimas daiktas nesukels minčių jį imt, o kitam nesutrukdys ir 10 užrakintų durų :)
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių