Kauno ligoninėje atsidūrė kūdikis dėl lūžio galvoje

  • Teksto dydis:

Penktadienį į Kauno ligoninę pateko pusės metų kūdikis dėl momenkaulio lūžio galvoje.

Spalio 19 d. apie 13 val. 30 min. į Kauno ligoninę iš Kauno, Ukmergės g., namų, pristatytas ir dėl momenkaulio lūžio galvoje paguldytas 6 mėn. kūdikis, informavo Policijos departamentas.

Sužaloto kūdikio motina, gimusi 1982 m., paaiškino, kad spalio 17 d. apie 10 val. 30 min. namuose sūnus susižalojo nukritęs nuo vystymo stalo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Marytė

Marytė portretas
Kūdikių mėtymas ir sudaužymas - girtaujančių bei asocialių mamų bei tėvų - TIKSLINGAS POELGIS. Taip jie vaikus padaro neįgaliais, t.y. pasidaro sau GYVENIMUI pragyvenimo šaltinį. VISOS INSTITUCIJOS - seniūnijos, policija, ligoninės, vaiko teisių tarnybos, socialinių paslaugų centrai - turi ilgametę patirtį, todėl TURI būti ATVIROS ir DRĄSIAI tai pripažinti bei ĮVARDINTI. Pabuskime ir nustokime kalbėti, kad - GAL ČIA NETYČIA ar NEBUVAI, TAI NEKALBĖK.

Gal vieną kartą baigsit

Gal vieną kartą baigsit portretas
jūs tėvai savo kūdikėlius-angelėlius mėtyt ant žemės ir traumuot. Jug tokie jie dar nekalti angelėliai, vos išvyde pasaulį, o jau daužomi, mušami, mėtomi, purtomi. Turėkit bent kiek sažinės ir saugokit savo vaikučius, kad jie užaugtu sveiki, o ne kokiais invalidais taptu nuo tokių sunkių traumų, arba iš vis numirtu nuo jūsų, tėvai, smūgių. Ne geresnės ir motinos.

Kęstas

Kęstas portretas
Tokią motiną nuo stalo numesčiau porą kartų, kad suprastų ką dvi dienas jautė mažylis
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių