Sulaikyti parduotuvėje nėščią moterį ir jos vyrą užpuolę jaunuoliai

  • Teksto dydis:

Pirmadienį Kauno policija sulaikė asmenis, kurie įtariami susiję su moters ir jos vyro užpuolimu parduotuvėje Kauno pakraštyje esančioje Rokų gyvenvietėje. Iš pradžių sulaikyti anksčiau teisti 23 ir 24 metų vyrai, vėliau nustatyti dar du įtariamieji – 18 metų mergina ir 21 metų anksčiau teistas vaikinas.

Sekmadienio vakarą 20.05 val. buvo gautas pranešimas, kad Rokų gyvenvietėje esančioje parduotuvėje keturi vaikinai ir mergina grasino pranešėjai ir jos užsieniečiui vyrui, nes per ilgai mokėjo kasoje. Minėti asmenys pasišalino automobiliu „Mercedes-Benz“.

Kauno apskrities vyriausiame policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Už šią nusikalstamą veiką gresia laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Incidentas vyko Rokų "Maximos" automobilių stovėjimo aikštelėje.

Parduotuvės darbuotojos nenoriai leidosi pasakoti apie sekmadienio vakaro įvykius, tačiau patikslino, kad vaikinai nepagarbiai elgtis ėmė jau pačioje parduotuvėje.

Esą nėščia moteris su mažamečiu vaiku atsiskaitė už pirkinius, tačiau jaunuoliams užkliuvo, kad ji ilgokai užtruko.

Pasak pardavėjų, neatrodė, kad konfliktas galėjo peraugti į didesnį incidentą.

Visgi, galimai neblaivūs vyrukai taip lengvai nenusiramino ir jau lauke užkabino moters vyrą. Pastarasis nesutriko ir agresyviai nusiteikusią kompaniją ėmė filmuoti.

Paaiškėjus, kad juos filmuojantis vyras dar ir užsienietis, jaunuoliai ėmė užgaulioti, kad jis važiuotų ten, iš kur atvykęs.

Tačiau drąsuoliai tuoj tapo nebe tokie drąsūs, kai pamatė, kad yra filmuojami. Konfliktą parduotuvės automobilių aikštelėje fiksavo ne tik puolamas vyras, o ir kiti ten buvę žmonės. 

Kompanija ėmė dangstytis veidus, tačiau nesiramino. Vienas jų kelis kartus mėgino įspirti filmuojančiam vyrui į veidą. Kitas puolė ir nuplėšė galinį automobilio valstybinį numerį, tačiau priekyje esantį numerį pavyko nufilmuoti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Neteisinu

Neteisinu portretas
banditelių Bet, kitą kartą parduotuvėj sunervina moterėlė, prisikrovusi vežmą visokių "šudniekėlių" ir krapštosi, apipila kasinikę kvailais klausimais...O, tu žmogelis, su keliom prekėm, stovi, kaip durnelis, kol moterytė išsikrapštys...

silva

silva  portretas
juos i lagery gales sokt gulbiu ezera balerinos jybn vien uz grasinima nesciai PS dar reiketu juos tam taxiorui parodyt kur apiplese rokuose gal ti patys

Klp

Klp portretas
Kauno džentelmenai moteris mušti
VISI KOMENTARAI 36

Galerijos

Daugiau straipsnių