Kauno patruliai iš BMW vairuotojo paėmė 200 eurų kyšį

  • Teksto dydis:

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Imuniteto skyriaus pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl galimo patrulių kyšininkavimo.

Sekmadienį apie 11.25 val. buvo gautas pranešimas, kad kelyje Kaunas-Panevėžys, Kėdainių r., pareigūnai sustabdė automobilį BMW ir iš 19-mečio vairuotojo paėmė 200 eurų kyšį.

Patikrinus informaciją paaiškėjo, kad Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato vyriausieji patruliai Ž. K. ir D. Č. už nepatraukimą baudžiamojon atsakomybėn dėl greičio viršijimo paėmė kyšį. Už tai gresia bauda arba laisvės atėmimas iki septynerių metų. Ikiteisminį tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros prokurorai.

Primenama, kad apie neteisėtus pareigūnų veiksmus galima pranešti Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato anoniminiu pasitikėjimo telefonu (8 37) 303 050. 


Šiame straipsnyje: kyšisKauno policija

NAUJAUSI KOMENTARAI

jonis

jonis portretas
Nepazeidinekite eismo taisykliu ir nereikes niekam nieko duoti..ponuliai.

klausim

klausim portretas
Primenama, kad apie neteisėtus pareigūnų veiksmus reikia pranešti KA VPK anoniminiu pasitikėjimo telefonu (8 37) 303 050? O ar šis telefonas dirba šeštadieniais ir sekmadieniais?

Opa

Opa portretas
Puiku, kad tokių atvejų daugėja. Kai pareigūnai bijos imti kyšius, jie mažiau be reikalo kabinėsis prie vairuotojų.
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių