Kauno policija pataria su brangiais papuošalais neiti į gatvę

  • Teksto dydis:

Rugpjūčio 1 d. Kauno policijos pareigūnai užfiksavo bent du auksinių grandinėlių pagrobimo atvejus.

Vakar apie 14.30 val. Ašigalio g., daugiabučio namo laiptinėje, nepažįstamas vyras nuo 64 metų moters kaklo nutraukė auksinę grandinėlę su pakabuku ir pabėgo. Moteris patyrė 400 eurų žalą.

Tą pačią dieną apie 20.20 val. V. Krėvės pr. 42 metų moteriai keliaujant namo prie jos pribėgęs jaunuolis iš nugaros staigiai nuplėšė auksinę grandinėlę ir taip pat spruko. Pareigūnai po kelių valandų sulaikė 15-metį įtariamąjį, pas kurį buvo rastas, kaip manoma, tas pats pagrobtas papuošalas.

„Dažniausiai vagysčių aukomis tampa vyresnės moterys, kurios neturi daug jėgų pasipriešinti, negali greitai sureaguoti. Šiltuoju metu laiku pribėgusiam užpuolikui lengva nuplėšti nuo kaklo grandinėlę, kadangi jos dažniausiai nedengia šalikai. Puoškimės, tik verčiau prabangius papuošalus palikime gražioms šventėms bei progoms“, – patarė Kauno miesto Dainavos policijos komisariato viršininkas Saulius Karosevičius, priminęs kelionei pėsčiomis rinktis nenuošalias, gerai pažįstamas vietas.

Taip pat svarbu būti atidiems, numatyti galimą pavojų ir užkirsti jam kelią. Jei matote priešais įtarimą keliančius, neblaivius asmenis, pereikite į kitą gatvės pusę, tamsiuoju paros metu pasirinkite gerai apšviestą kelią. Įvykus nelaimei nedelsiant skambinkite bendruoju pagalbos telefonu 112 ir atvykusiems pareigūnams kuo detaliau nupasakokite, kaip atrodė užpuolikas, taip dar greičiau jus nuskriaudęs asmuo surastas ir sulaikytas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

PALYCYJA

PALYCYJA portretas
patariu iš viso neiti į gatves.

Anonimas

Anonimas portretas
PASKOLOS PASIŪLYMAI tarp atskirų Susisiekite su manimi šiuo elektroninio pašto adresu: bcorinne342@gmail.com Aš pateikti jums paruoštas tiekti kredito į (asmenų, įmonių, asociacijų, pavyzdžiui) į bėdą ar ieško pagalbos išspręsti kai savo finansines problemas arba pradėti savo verslą. - Pasirinkta suma: Jūsų pasirinkimas suma - Pasirinkta grąžinimo laikotarpį: daugiau kaip 30 metų. - metinis grąžinimo norma: Įperkamos. Turint tai omenyje, prašome rašykite man arba susisiekti su manimi šiuo elektroninio pašto adresu: bcorinne342@gmail.com

romas

romas portretas
toks policininkas turi nedirbti....
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių