Iš tvenkinio ištrauktas kauniečio kūnas su smurto žymėmis

  • Teksto dydis:

Ugniagesiai iš tvenkinio Kauno rajone antradienį ištraukė skenduolį su smurto žymėmis. Velionio viršugalvyje aptiktos dvi žaizdos. Mįslingomis aplinkybėmis žuvęs jaunas vyras – Šilainių gyventojas, atvykęs tądien su draugais pasisvečiuoti pas kitą draugą. 

Apie tai, kad Drąseikių kaime esančios sodininkų bendrijos "Lagūna" tvenkinyje galimai nuskendo žmogus, buvo pranešta vakar apie 17.30 val. Skambinęs dingusiojo draugas teigė nežinąs, ar šis tikrai nuskendo, mat niekas to nematė. Tačiau prie tvenkinio aptikti dingusiojo batai.

Pranešėjas žadėjo pasitikti gelbėtojus prie Drąseikių parduotuvės, tačiau savo žodžio nesilaikė ir telefonu nebeatsiliepė. Jį pavyko rasti tik atlikus žvalgybą prie tvenkinio ir vėl grįžus prie parduotuvės. 

Galiausiai ten sutikti keli akivaizdžiai neblaivūs vyrai ėmė pasakoti, kad du iš jų su dingusiuoju tądien atvyko iš Kauno į svečius pas sklypą šiuose soduose turintį draugą. Laiką jie leido gamtoje gurkšnodami alų. Po kurio laiko grįžę į draugo sodo namelį apsižiūrėjo, kad dingo A.P. Iš pradžių manyta, kad galbūt jis niekam nieko nesakęs išvyko į namus. O gal nuėjo "pas panas", kaip žadėjo. Tačiau po kurio laiko prie tvenkinio buvo rasti jo batai. 

Ties šio radinio vieta vandens telkinį pradėję naršyti narai aptiko skenduolį dviejų metrų gylyje, už maždaug aštuonių metrų nuo kranto. Pirmiausia buvo pastebėta raudona dėmė skaidriame vandenyje. Tai buvo dingusiojo vilkėti raudoni marškinėliai. Jis nuskendo ir mūvėdamas šortus, kojines.

Kauno apskrities policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl 34-erių A.P., pirminiais duomenimis, gyvenusio Kaune, Kuršių gatvėje, mirties priežasties nustatymo. Ekspertams skirta užduotis nustatyti velionio viršugalvyje aptiktų dviejų sukrešėjusių žaizdų kilmę.

Neatmetama, kad nelaimėlis galėjo susižaloti į kokį nors daiktą tvenkinyje arba krisdamas dar prieš atsiduriant vandenyje, nes buvo neblaivus. Tačiau galėjo tapti ir kieno nors smurto auka, o po to galbūt įmestas į tvenkinį, bandant paslėpti nusikaltimo pėdsakus. Tačiau jokio galimo nusikaltimo įrankio šalia skenduolio neaptikta.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ina

Ina portretas
Idomu ka nustatė ekspertai ?

...

... portretas
Loh-nesinis krabas į mūsų tvenkinius persikėlė?..
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių