Kauno rajono gyventojas kirviu grasino užkapoti kaimynę

  • Teksto dydis:

Policija į areštinę uždarė neblaivų Kauno rajono gyventoją, kuris kirviu grasino nužudyti vaiką ant rankų laikusią kaimynę.

Incidentas įvyko sekmadienio vakarą apie 22 val. Kauno rajone, Pabalių kaime, namo kieme. Neblaivus (1,64 promilės) 40-metis vyras, rankoje laikydamas kirvį, pagrasino nužudyti 35 metų kaimynę. Ji tuo metu ant rankų laikė dvejų metų sūnų.

Įtariamasis uždarytas į areštinę, pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl grasinimo nužudyti.

Dar vienas smurto protrūkis sekmadienio vakarą užfiksuotas Kaune, Aušros g. Namuose girtas (1,99 promilės) 33-ejų metų vyras tampė metais vyresnę sutuoktinę, kuri ant rankų laikė šiemet gimusį sūnų.

Smurtautojas taip pat uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Janė

Janė portretas
Kai negirtas būna , tai fyti myti daro su kaimyne. Ir tas vaikas nuo jo. O kai buvo girtas, tai kaimynė jo neprisileido į lovą , užtai jis labai supyko kad nedavė fyti myti. Faktas kaip blynas, visiem aišku kas per kaiminystė.

Algis

Algis portretas
Draugiskas kaimynas!

Eikit jau

Eikit jau portretas
Prie ko čia pažeistos alkoholikų teisės? Kaip tik tokių - agresyvių alkoholikų - mūsų seimininkai blaivininkai nekabina. Anie gatavai nurašyti, gali sau gert kiek telpa ir siautėt kiek nori. Antialkoholiniai įstatymai skirti negirtuokliams ir nebanditams tramdyt, tik jau ne tikrai prasigėrusiems reguliuot.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių