Kauno rajono gyventojas miške naminukę virė savo žmonai?

  • Teksto dydis:

Kauno rajone naminę degtinę viręs vyriškis tikino norėjęs pasitarnauti savo žmonai.

Liepos 12 d. apie 22 val. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato kriminalistams tikrinant gautą informaciją apie neteisėtą stiprių alkoholinių gėrimų gamybą Zapyškio seniūnijoje, Riogliškių kaime, ant miško šlaito aptikta įrengta pavėsinė ir alkoholio gaminimui skirtas aparatas.

Šalia pavėsinės buvo sulaikytas 64-erių metų vyras, kuris, kaip įtariama, virė degtinę. Kad pašaliniams asmenims būtų sunkiau pastebimos gėrimams skirtos talpyklos, jos buvo visiškai arba dalinai įkastos į žemę. Viena jų buvo specialiai apšiltinta porolonu, įvairias skudurais, apjuosta polietileno plėvele. Aplink teritoriją, nuo medžio prie medžio, buvo nutiestos virvutės ir vielutės, kurios, kaip įtariama, turėjo šeimininkui padėti suprasti, jog kažkas ten lankėsi.

Pareigūnai įvykio vietoje iš viso rado apie 100 litrų skaidraus, alkoholio kvapą skleidžiančio skysčio. Taip pat buvo rasta apie 400 litrų naminiam alkoholiui gaminti paruošto specialaus raugo. Pareigūnams paklausus, kiek vieno gaminimo metu vyrui pavykdavo išgauti alkoholio, šis tepasakė „daug“.

Pasak jo, alkoholis buvo skirtas ne jam, o jo žmonai. „Žmona pardavinėja?“ –pasiteiravo kriminalistai. „Ne. Sau“, – tvirtino vyras, dar šiemet baustas už šią neteisėtą veiklą. Tąkart vyrui buvo paskirta 140 eurų bauda.

Šįkart vėl pradėtas ikiteisminis tyrimas ir alkoholio mėgėjui gresia bauda arba laisvės atėmimas iki penkerių metų.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Artūras

Artūras portretas
O ką?,...verslas.

apta

apta portretas
palyginti su valdiskom afiorom tai cia baika

senjora

 senjora portretas
O gal jis vaistus zmonai gamino, nu koks rupestingas vyrelis, pasiseke motereliai...
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių