Smurtą patyrė vaikai ir sugyventinės, areštinėje – du vyrai ir moteris

  • Teksto dydis:

Kaune pirmadienis kai kuriuose namuose buvo labai neramus ir nesaugus.

Vasario 25 d. apie 22 val. 40 min. Kaune, Šiaurės pr., namo laiptinėje, neblaivus (1,11 prom.) 25 metų vyras sudavė kelis smūgius sugyventinės mažametei dukrai (gimusiai 2015 m.) bei ją už kojų bandė įtempti į butą, pranešė Policijos departamentas.

Tą pačią dieną apie 22 val. 47 min. Kaune, Šiaurės pr., bute, tam pačiam laikant ant rankų sugyventinės šiemet gimusią dukrą neblaivi (1,16 prom.) 27 metų sugyventinė sudavė jam per rankas.

Nuo smūgio mergaitė nukrito ant grindų.

Abi mažametės dėl nežymių sužalojimų paguldytos į ligoninę. Vyras ir moteris uždaryti į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 140 str. 2, 3 d.

Vasario 26 d. apie 8 val. 40 min. Kauno r., Garliavoje, namuose, 65 metų vyras peiliu dūrė į šoną dvejais metais jaunesnei sutuoktinei, o pastarajai išbėgus į lauką, užpuolikas peiliu įdūrė jai į smakrą bei sužalojo rankos plaštaką.

Nukentėjusioji dėl durtinių-pjautinių žaizdų paguldyta į ligoninę. Įtariamasis uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 138 str. 2 d. 3 p.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Apriboti sugyventinius;Leisti gimdyti vaikus tik normaliems sutuoktiniams.Gana čia tų debilų,ir jų daužomų vaikų.Neduoti nė cento pašalpoms,ir pasibaigs tos nesąmones.

Skubiai imtis priemoniu.

Skubiai imtis priemoniu. portretas
Kalejimas tai SPA tokiem degradam.Reikia darbo kolonijos,kad sunkiai dirbtu ir uzdirbtu duona sau ir vaikam.Kitaip Lietuva taps degradu salimi.Juk tik tokie ir gimdo po keleta vaiku ir ju pasalpas prageria.

Agnė

Agnė portretas
Kas darosi Lietuvoje. Debilus sodinti.Be vardo ir pavardes.Mano Lietuva.Zmones pasidare Kiauliemis.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių