Ketvirtadienį Kaune nustatyta 14 kelių eismo taisyklių pažeidimų

  • Teksto dydis:

Balandžio 12 d. nuo 16.00 val. iki 21.00 val. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos (toliau – Kauno apskr. VPK KPV) pareigūnai Kaune aktyviai vykdė policinę priemonę, skirtą motociklų ir kitų motorinių transporto priemonių vairuotojų pažeidimams taip pat kitiems Kelių eismo taisyklių pažeidimams išaiškinti.

Priemonės metu sustabdyta apie 100 transporto priemonių vairuotojų, 16 vairuotojų tikrintas blaivumas.

Didžiausio mašinų srauto metu Kauno apskr. VPK KPV pareigūnai Kauno mieste iš viso nustatė 14 KET pažeidimų: penki vairuotojai nesegėjo saugos diržų, išaiškintas vienas neblaivus motorolerio vairuotojas, kuriam alkoholio matuokliu nustatytas lengvas girtumas – 0,93 prom.

Nustatyti trys neblaivūs dviračių vairuotojai, kurie į alkoholio matuoklį pripūtė 1,95 prom., 1,41 prom. bei 0,76 prom. Pareigūnai taip pat nustatė du vairuotojus, kurie vairuodami transporto priemones naudojosi mobilaus ryšio telefonais rankomis. Dviems vairuotojams surašyti administracinių nusižengimų protokolai dėl įspėjamųjų posūkio signalų nerodymo. Dar vienas vairuotojas nustatytas, kuris nesilaikė kelio ženklinimo taisyklių.

„Daugelis skaudžių eismo įvykių įvyksta, kuomet vairuotojas sėda už vairo neblaivus. Visų transporto priemonių vairuotojai turėtų susimąstyti, kad būdami už vairo neblaivūs, nesilaikydami Kelių eismo taisyklių rizikuoja ne tik savo, bet ir kitų eismo dalyvių gyvybe“, - teigia Kauno apskr. VPK Kelių policijos valdybos pareigūnai, primindami, kad tokios priemonės ir toliau aktyviai bus vykdomos Kauno mieste bei visoje apskrityje.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kibernetika

Kibernetika portretas
Sutinku, "kad būdami už vairo neblaivūs, nesilaikydami Kelių eismo taisyklių rizikuoja ne tik savo, bet ir kitų eismo dalyvių gyvybe“, bet ko kabinėjatės prie saugos diržų? Jie rizikuoja tik savo gyvybe. O kartais taip ir išsigelbėja.

Mikas

Mikas portretas
JUOKINGA... - "Dviems vairuotojams surašyti administracinių nusižengimų protokolai dėl įspėjamųjų posūkio signalų nerodymo." Atsistojus judresneje gatveje per 10 min. pamatysime puse simto vairuotoju, kurie persirikiuodami nerodo JOKIU posukiu... O cia tik du per visa priemones laika????
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių