Kraupus radinys Kauno monstre

Penktadienį Kaune, Vilijampolėje esančiame nebaigtame statyti pastate, aptikta žmogaus kūno dalių.

Kauno apskrities policijos atstovė žiniasklaidai Odeta Vaitkevičienė portalui kauno.diena.lt sakė, kad policija apie radinį buvo informuota apie 9:30 val. 

Pranešta, kad statybininkai rado galimai žmogaus kaulus. Šis kraupus radinys aptiktas lifto šachtoje.

Įvykio vietoje Varnių g. 38 dirba tyrėjai.

Vilijampolės gyventojams šis pastatas kelia šiurpą. Čia glausdavosi asocialūs asmenys, įsiveisė įvairių parazitų. Tačiau panašu, kad šiuo statiniu tuoj bus pasirūpinta.

Planuojama, kad šis administracinės paskirties pastatas bus rekonstruotas į daugiabutį gyvenamą namą su komercinėmis patalpomis.

Tai jau ne pirmas kartas, kai apleistuose pastatuose randama kūnų ar jų skeleto dalių. Vieni žmonės juose tampa žmogžudžių, kiti – gaisrų ar stingdančio šalčio aukomis.


Šiame straipsnyje: mirtisapleistas pastatas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Klaidinat

Klaidinat portretas
žmones.Tai, kažkada klestėjusio, plėšiko, Telekomo pastatas.Plėšikai išsikėlė (kai neliko ką plėšt).Ir pastatas liko beglobis.Vot tep....

o

o portretas
kodel nieko nedaro vilijampoleje ant ziedo pastatytu mafijos vaiduokliu gal savivaldybe bijo gyvu /vaiduokliu/ kurie neleis tvarkytis juk tai i bala ismesti pinigai

prie stoties

prie stoties portretas
Šiaulių gatvėje, kur griaučiai nedastatyto turgaus, policija irgi ne vieną lavoną aptikusi, Tai kuo kaltas apleistas statinys?
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių