Kur dingo Asilas?

  • Teksto dydis:

Vakar po pietų Kauno apygardos teismo už akių suimtas 42-ejų Mindaugas Mažeika, dėl savo neprognozuojamo elgesio turintis Asilo pravardę, – vis dar laisvėje, nors Kauno policija teigia intensyviai jo ieškanti.

Kaip jau rašyta, vakar priešpiet įvykusiame prokuroro prašymo sugriežtinti jam kardomąją priemonę svarstyme dalyvavęs ir nesėkmingai atidėti šio klausimo sprendimą dar mėnesiui prašęs M.Mažeika į teismo sprendimo paskelbimą, planuotą po kelių valandų, jau neatvyko. Nors prokuroro prašymą nagrinėjęs teisėjas Gytis Večerskas buvo M.Mažeiką perspėjęs, kad šis privalo atvykti į jo sprendimo paskelbimą.

 

Į šį atvykusi tik valstybės M.Mažeikai skirta advokatė teisėją informavo, kad jos ginamasis negali dalyvauti skelbiant sprendimą, nes esą sunegalavo. Nors „Kauno dienos“ žurnalistai matė M.Mažeiką per pertrauką tarp posėdžio ir sprendimo paskelbimo Kęstučio gatvės restorane „Bokštas“ vartojantį alkoholį. Po kurio laiko jis ten grįžo ir atsisveikino su restorano darbuotojais, teigdamas, kad šie jo ilgai nematys. Tai buvo dar iki teisėjo G.Večersko sprendimo sugriežtinti jam kardomąją priemonę, pakeičiant prieš pusantrų metų Apeliacinio teismo skirtą paleidimą į laisvę už 20 tūkst. eurų užstatą į suėmimą, paskelbimo.

Kaip jau rašyta, M.Mažeikos skydu tada tapo onkologinė liga, kuria jis spekuliavo visus tuos pusantrų metų, nuolat pažeidinėdamas įstatymus, dėl ko prokuroras ir prašė jį vėl suimti.

Graudinti teismą savo liga M.Mažeika bandė ir teismui svarstant šį prokuroro prašymą, tikindamas, kad prieš porą savaičių jo neteisėtai vairuotame automobilyje aptiktos kanapės tėra naujas stebuklas, gydant jo ligą. Esą gydėsi jis kanapėmis ir, kai teisėjo G.Večersko, nagrinėjančio su Agurkinių gauja sieto Igorio Laškevičiaus nužudymo, kuriuo jis yra kaltinamas, bylą, būdavo per jos posėdžių pertraukas išleidžiamas šiuo tikslu į Angliją.

Šios šalies pavadinimą vakarykščiame teismo posėdyje M.Mažeika paminėjo net du kartus: teigdamas, kad ten gyvenantys giminės esą jį išlaiko, ir, kad važiuos ten rūkyti kanapių, nes Lietuvoje tai draudžiama.

Atskubėję netrukus po teismo nutarties jį suimti į vadinamąjį Kęstučio gatvės „Bokštą“, kuriame M.Mažeika pastaruoju metu gyveno, policijos pareigūnai jau jo neberado. Kol kas jie teigia oficialios M.Mažeikos paieškos neskelbsiantys, nes dar tikisi jį surasti savo jėgomis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Lelka

Lelka portretas
Atsisveikino su bokštu:), turbūt dauguma bent kiek geresnės išvaizdos damų buvo tam bokšte, nes visas kurias kalbina visas kviesdavo pas save į bokštą :)... aišku negaliu nieko blogo pasakyt apie asilą, gražiai elgėsi ir negailėjo gražių komplimentu, kol svečiavausi, ir manekene buvau tituluota ir labai gražių pažadų prisiklausiau, ką turėsiu jei su juo būsiu :), bet nereikia aukšto mokslo baigt, kad suprast kad jau ką moka tai moka - komplimentus sakyti ir gražiai mandagiai elgtis už tokį elgesį gerbių šį vyrą, sveikatos ir stiprybės Tau.

manau

manau portretas
ieskokit zoologijos sode.

...

... portretas
Tai ką rašo žurnalistai, tai TIK jų nuomonė, ir jų teisė ją laisvai skelbt... kol nėra teismo nuosprendžio, tol tai TIK jų asmeninė nuomonė, mūsų teisė manyti ir kitaip.
VISI KOMENTARAI 25

Galerijos

Daugiau straipsnių