Laisvės alėjoje esančiame restorane – įžūli vagystė (gal atpažįstate šiuos vyrus?)

  • Teksto dydis:

Policija atlieka ikiteisminį tyrimą dėl pačiame Kauno centre įvykdytos vagystės ir prašo visuomenės pagalbos.

Kaip praneša policija, sausio 31 d. apie 14.15 val. Kaune, Laisvės al. esančiame restorane, pavogtas ant kasos aparato paliktas mobilaus ryšio telefonas. Vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo vyrus, galinčius turėti tyrimui reikšmingos informacijos.

Asmenis, pažįstančius šiuos vyrus ar žinančius jų buvimo vietą, galinčius suteikti bet kokios vertingos informacijos, prašoma skambinti į Kauno apskrities VPK telefonu (8 37) 30 35 28, (8 37) 30 34 50 arba rašyti el. paštu gitana.zujyte@policija.lt.

Už šią nusikalstamą veiką gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki trejų metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Si vyra kuris trinasi yra senai žinomas smulkus masinu vagiukas .kitas yra romu kilmes .abu 100 procentiniai niuhai.MANOME KAD PUIKIAI ZINOTE POLCIJOJE DIRBANTIS GAUDYTOJAI .VIENAS ATEINA I PERTIZANU VALGYKLA .ARBA TRINASI PARTIZANU KIEMUOSE .SENAMIESTYJE ATEINA IKI PARDUOTUVES VIETOS .MANAU KAD GERAI ŽINOMAS IR POLICIJOS IR VEIKLIUJU BENDRIJOS NARYS .

Anonimas

Anonimas portretas
Kodėl įžūli vagystė? Tiesiog vagystė.

Assnu

Assnu  portretas
Makaronu valgykla ...Kas ten blatno ??? Ten restoranas ? Cia zurnalistai pasityciojo is preztisines valgyklos . Neprijungta trifazis , tai ir vagia , vis ant bonkos ar dozes . Daugiau palikinekit ir dar brangesnius
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių