Laisvės alėjoje spragėsių vietoj kanapių nusipirkęs alytiškis apgavo policiją

  • Teksto dydis:

Šią savaitę Kauno apylinkės teismui perduodama baudžiamoji byla dėl melagingo pranešimo bei melagingų parodymų apie nebūtą sunkų nusikaltimą.

Gegužės 13 d. Kauno kriminalistai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl gegužės 12 d. įvykdyto apiplėšimo. 23-ejų metų vyras kreipėsi į policiją teigdamas, kad tos dienos vakarą Laisvės alėjoje du nepažįstami jaunuoliai grasindami peiliu iš jo atėmė 400 eurų.

Ikiteisminio tyrimo metu nustatyta, kad šis Alytuje gyvenantis jaunas vyras galėjo pareigūnams pameluoti. Manoma, kad vyrukas atvyko įsigyti kanapių, už jas sumokėjo 400 eurų, tačiau patikrinęs įsigytą paketą pastebėjo, kad jame buvo ne tai, ką ketino pirkti. Pakete pirkėjas rado ne narkotinių medžiagų, o kukurūzų spragėsių. Paklaustas, kodėl pranešė apie nebūtą nusikaltimą, alytiškis teigė tikėjęsis, kad policija nustatys jį apgavusius jaunuolius ir jis atgaus prarastus pinigus.

Aplinkybes, susijusias su šio asmens norėtu įsigyti neteisėtu pirkiniu, pareigūnai aiškinasi toliau. Šiuo metu vyrui paskirta kardomoji priemonė – rašytinis pasižadėjimas neišvykti. Jam gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

VYTAUTAS

VYTAUTAS portretas
-puiku ir narkotikų negavo ir baudžiamąją bylą gavo,ir dar pinigus prašiko.Šaunūs bachūrai,kad daugiau tokių,tai jaunimas sveikesnis būtu.Biški apgavikai,bet su narkotikų platintojais tai nieko baisaus.VALIO.

?

? portretas
..antraštė kaip aiškiau ar kanapes pirko, ar spragėsius pirko...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių