Lietaus merkiamame Ramybės parke – plėšikų spąstai

Pirmadienį vidury baltos dienos Ramybės parke užpulta ir žiauriai sužalota solidaus amžiaus senolė. Ji tapo sužvėrėjusių jaunuolių, pasinaudojusių tuo, kad parkas buvo tuščias, nes lyg iš kibiro pliaupė lietus, auka.

Apie prie Rusų cerkvės ant žemės gulinčią moterį praskelta galva Bendrajam pagalbos centrui buvo pranešta apie pusę trijų dienos. Medikai rado 86-erių metų nelaimėlę sąmoningą, tačiau ištiktą šoko. Jos veidas buvo kruvinas bei sutinęs. Kraujavo ir dešinė ranka, kurioje matėsi pjautinė žaizda.

Senolė pasakojo, kad buvo užpulta iš už nugaros. Plėšikai ne tik pagrobė jos rankinę, bet ir numovė nuo piršto auksinį žiedą.

Nuvežus nukentėjusiąją į Kauno klinikas, jai konstatuoti dešinio skruostikaulio, nosies ir dešinės rankos delnakaulio lūžiai bei veido sumušimas. Nelaimėlė paguldyta gydymui.

Į įvykio vietą atskubėjusiems patruliams sulaikyti nusikaltėlių karštais pėdsakais nepavyko. Iki antradienio pavakarės nusikaltėliai dar buvo sulaikyti.

"Dirbam", - tikino Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos viršininkas Raimondas Baltaduonis, užpernai pripažintas geriausiu metų sekliu Kaune. Šio nusikaltimo tyrimas patikėtas jo valdybai ne tik dėl didelio rezonanso, bet ir dėl to, kad plėšikai buvo ginkluoti. Kaip įtariama, - peiliu.

Anot R.Baltaduonio, jo pavaldiniai yra sulaikę jau ne vieną Ramybės parke ar šio prieigose plėšikavusių asmenų grupę.

86-erių Petronėlė Z., nukentėjusi šiame parke pirmadienio popietę, buvo užpulta vos už kelių šimtų metrų nuo savo namų. "Ji eidavo tik į bažnyčią, arba pas šeimos gydytoją", - portalui kaunodiena.lt sakė sukrėsti senolės kaimynai. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

na bet

na bet portretas
kodėl taip bijoma Kaune įrengti stebėjimo kameras? Juk nėra būtina kažkam sėdėti prie monitoriaus ir viską stebėti. užtenka daryti vaizdo įrašus

tai kapinių teritorija

tai kapinių teritorija portretas
Ne tik policijai dažniau čia lankytis, bet ir stebėjimo kamerų pastatyti. Uždrausti vedžioti šunis, nes šiai teritorijai vis tiktai suteiktas kapinių statuas, čia buvo anksčiau kapinės, senesni kauniečiai puikiai tą pamena, palaidota daug žmonių (tik bolševikai su buldozeriais sugriovė kapines)...apie tai byloja užrašas "kapinės" įeinant į šią teritoriją

Mario

Mario portretas
Praretino medžius - saulės daugiau, bet ar daugiau dėmesio šiam parkui be malkų gamybos bus? Tvarkingi takai ir stebėjimo kameros - štai kas Centro (Ramybės) parką padarytų panašų į tikrai europietišką parką.
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių