Magistralėje – lengvojo automobilio ir dviejų vilkikų avarija, formuojasi spūstys

  • Teksto dydis:

Trečiadienio rytą išvažiuojantys iš Kauno strigo eismo spūstyse – kliūtimi tapo lengvojo automobilio ir dviejų vilkikų avarija.

Kauno policija portalą kauno.diena.lt informavo, kad 10.18 val. gautas pranešimas apie eismo nelaimę Kauno rajone, Kumpių kaime, magistraliniame kelyje A1 važiuojant Klaipėdos kryptimi.

Avarijos metu susidūrė du vilkikai – "Renault" ir "Scania" – ir lengvasis automobilis "Ford". Į įvykio vietą vyko ir policijos pareigūnai, ir greitoji pagalba. Tačiau, pasak policijos atstovo, medikų pagalbos neprireikė. 

Pirminiais duomenimis, vairuotojai blaivūs.

Šiuo metu nelaimės vietoje dirba pareigūnai, kurie reguliuoja eismo srautą. Portalo skaitytojai praneša, kad čia susiformavo didžiulės spūstys. Pastarieji taip pat pataria rinktis kitą maršrutą.

Avarijos aplinkybės tikslinamos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Furistas > Anonimas

Furistas > Anonimas portretas
Greiciau laikas butu riboti tokiu anonimu judejima keliuose,pro kuriuos furos kaip pro stovincius pralekia. Matosi kad "cioperis" tik sezoninis ir "kapininis" esi. Zodziu VALIDOLIS.

Anonimas

Anonimas portretas
Vilkikai su priekabomis laksto kaip pamise. Laikas riboti ju greiti ir manevravima, baisoka kai lekia pro lengvasias masinas kaip pro stovincias.

Cha

Cha portretas
Šaunuoliai, greitai pataisė vietovės pavadinimą.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių