Miesto centre partrenkta perėja ėjusi pėsčioji, vairuotojas neblaivus

  • Teksto dydis:

Saulėtą ketvirtadienio popietę pačiame miesto centre partrenkta pėsčioji. Automobilio vairuotojui nustatytas lengvas girtumas.

Apie 13 val. portalo kauno.diena.lt redakciją pasiekė skaitytojų informacija apie eismo nelaimę I. Kanto gatvėje.

Policijos teigimu, kad prie pat susikirtimo su Karaliaus Mindaugo prospektu esančioje pėsčiųjų perėjoje 51-erių metų vyro vairuojamas „Volkswagen“ partrenkė nereguliuojama perėja nuo Centrinės gaisrinės pusės ėjusią 31-erių metų moterį.

Į nelaimės vietą skubiai iškviesti ir pareigūnai, ir medikai. Atvykę patruliai patikrino vairuotojo blaivumą. Jam nustatytas lengvas girtumo laipsnis – 0,86 prom.

Vilmanto Raupelio nuotr.

Kauno greitosios medicinos pagalbos atstovės teigimu, nukentėjusiosios sužalojimai nėra smarkūs – išorinių žaizdų nepastebėta. Tačiau po pirminės apžiūros nuspręsta moterį vežti į gydymo įstaigą, kadangi ji sakė besijaučianti blogai.

Vilmanto Raupelio nuotr.


Šiame straipsnyje: eismo nelaimėpartrenkta pėsčiojieismo nelaimė Kauneeismo nelaimė Kauno centrepėsčiųjų perėjaavarija LT

NAUJAUSI KOMENTARAI

NA NA

NA NA  portretas
gal čia ta pati siautėja ,kuri nužudė per perėją einantį jaunuolį Šančiuose ,______šią bylą labai smarkiai vilkina ir falsifikuoja ,nes žudikė dirbusi yra savivaldybėje ir išėjo vaiko auginimo atostogų ,,,,kiek man žinoma ,močiutė , kurios vienintelį anūką, nužudė nr 313 mėlynos mašinos, savivaldybė darbuotoja, močiutė prie mirties , nužudyto vaiko mama , ne išeina iš ligoninės , žudikė slapstosi už advokato nugaros ir nebendrauja su niekuo ,džiaugiasi kad liudininkų nėra ,tik vienintelė loreta ,kuri matė autobuso vairuotojo ir žudikės suokalbį ,,,sėkmės, lazda turi du galus ,,,,

jo

jo portretas
išgerusiems prie vairo būtina taikyti BK straipsnį - pasikėsinimas nužudyti
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių